понеділок, 13 липня 2020 07:00

Гороскоп на 13 липня: до чиєї кишені йтимуть гроші

Гороскоп на 13 липня: до чиєї кишені йтимуть гроші
Ввечері добре засвоюватиметься нова інформація. Можна розпочати новий курс навчальних занять. Фото: pixabay.com

13 липня по можливості відкладіть подорожі та відрядження. Мету поїздки не буде досягнуто. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня не слід довіряти лише великому досвіду роботи, - говорить астролог. - Часто траплятимуться нестандартні ситуації. Тому успіху швидше досягне кмітливий новачок. Ваш авторитет може постраждати через надмірну самовпевненість. Ввечері добре засвоюватиметься нова інформація. Можна розпочати новий курс навчальних занять. Контролюйте себе. Не показуйте надмірної зацікавленості справами партнерів. Це їм не сподобається. У кожного є право на особистий простір. Гроші йтимуть до кишені Стрільців, Терезів і Риб. Заощаджуйте. Скоро за ці кошти зможете здійснити вдалу покупку".

Овен

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих доходів. Купуйте книги.

Телець

Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Придбання комп'ютерної техніки краще здійснити після заходу сонця.

Близнюки

Очікується середній рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми можуть зупинити роботу машин.

Рак

Передбачити зарання хід фінансових справ цього дня буде складно. Щасливці отримають виграш. Та більшості слід очікувати додаткових витрат. Майте під рукою запас грошей.

Лев

Гаманець помітно спорожніє. Прибутки не виправдають ваших сподівань. Не допускайте зростання заборгованості. Добре зважуйте свої фінансові кроки.

Діва

Зарплату затримають. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімум опадів і спека: народний синоптик розповів, яким буде серпень

Терези

Грошей не бракуватиме. Проте зароблені кошти потраплятимуть до ваших рук невеликими частинами. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проектах.

Скорпіон

Доведеться повернутися до незавершених колись справ. Це призведе до зайвих витрат, тому придбання нових речей слід відкласти.

Стрілець

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у нові проєкти. Вони будуть збитковими. Орендоване у цей день приміщення не окупатиме своєї вартості.

Козеріг

У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступного надходження фінансів. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій.

Водолій

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Тож не слід брати участі у ризикованих проектах. Зменшуйте кількість витрат.

Риби

Скрути не відчуватиметься. Ось тільки великі суми краще тримати далі від гаманця. Вдало їх витратити не вдасться. А позбутися – легко.

Протягом тижня з 13 по 19 липня легко буде позбутися поганих звичок і зайвої ваги.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 липня: до чиєї кишені йтимуть гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі