неділя, 12 липня 2020 20:00

Гороскоп на 13-19 липня: кого та чим порадує середина літа

Гороскоп на 13-19 липня: кого та чим порадує середина літа
Налаштуйтеся на позитив. Скрутні часи скоро минуть. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 13 по 19 липня легко буде позбутися поганих звичок і зайвої ваги. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей тиждень дозволить без рожевих окулярів поглянути на ситуацію, у яку кожен потрапив через кризу, - говорить астролог. - Складним буде понеділок. Доведеться відповідати за свої вчинки і визначатися, як жити другу половину літа. Підлеглі вдаватимуться до боротьби і протестів. Вислухайте їхні вимоги і спробуйте задовольнити хоча б частину. Сплануйте свою діяльність так, аби найбільш важливі рішення були прийняті після четверга. Тоді легше буде знайти вихід зі складної ситуації. Налаштуйтеся на позитив. Скрутні часи скоро минуть".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Рубатимете з плеча, аби вирішити питання швидко. Тільки зважте на те, що такою поведінкою і нестриманими реакцією відвернете від себе важливих людей. Займайтеся спортом. Це допоможе зняти напругу і зайві думки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Погоджуйтеся на роботу, яку треба виконати до вихідних. Інтуїція підкаже, як з усім справитися швидко. Підтримуйте гарні стосунки з сусідами. Їхня допомога скоро знадобиться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зайві контакти і поїздки заставлять вас змінити плани. Не пручайтеся, а дозвольте долі повести у правильному руслі. Працюйте на перспективу і результат приємно вразить. Доведеться змінювати місце роботи. Незабаром це обернеться збільшенням заробітків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цей тиждень буде вдалим. Тільки у понеділок невідома сила підштовхне вас до нерозумних рішень. Постарайтеся у цей день не купувати нерухомість і не позичати грошей.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Важко буде з кимось домовитися. Кожен наполягатиме на своєму. Не вистачатиме аргументів, аби довести, що ваша думка правильна. Розслабтеся і відпустіть цю ситуацію. Дозвольте іншим помилитися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Прагнете заявити про себе світу. Ви жадаєте успіху, але досі не знайшли способів, як його досягти. Зараз є шанс піднятися до нового рівня у професійному і фінансовому плані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долар по 30. Що буде, якщо реалізувати ідею Зеленського

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Очікування не виправдаються. Забагато часу присвячуватиме думкам про речі, які не варті вашої уваги. Кохані бажатимуть від вас не подарунків, а турботи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будете бадьорими та енергійними. Самі собі створите проблеми, бо хотітимете усього й одразу. Щоб зберегти платоспроможність, доведеться вдвічі більше працювати. Гарні результати даватимуть відрядження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Більше часу присвятіть інтелектуальним видам діяльності. Поруч будуть люди, які ваші ідеї і проекти допоможуть довести до ладу. Ваша сила зараз – у партнерстві і співпраці. Ті, хто чогось прагне досягти самотужки, зазнають невдач.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Досить тривожитися через зміни навколо. До середи мало що вдаватиметься. Годі марнувати зусилля. Не говоріть про політику за сімейною вечерею, бо перетворите застілля на сварку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Переслідуватиме відчуття невпевненості. Хвилюватиметеся, бо чогось не встигаєте. Не впевнені, що виконана робота є правильною. Заспокойтеся і перепочиньте. Затишшя зараз буде тільки на руку, бо застереже від неприємностей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші надходитимуть вчасно. Повернуть борги за минулий рік. Не забувайте допомагати людям у скруті. Кохані намагатимутся всіляко вам догодити. Не псуйте настрій дрібними претензіями.

11-12 липня похід до перукарні бажано відкласти. Не варто стригти волосся. Астролог розповіла, кому життя готує незабутній сюрприз.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13-19 липня: кого та чим порадує середина літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі