субота, 01 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 1-2 лютого: чим здивують перші вихідні місяця

Гороскоп на 1-2 лютого: чим здивують перші вихідні місяця
Зустрічі та побачення краще планувати на суботу. Фото: astrozodiac.net

1 і 2 лютого люди прагнутимуть відвертості та щирості у стосунках. Багатьом доведеться переглянути своє ставлення до оточуючих. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Виникатиме бажання боротися за справедливість. Проте іноді ця боротьба набиратиме форми вуличної лайки, - каже астролог. - Залишайтеся осторонь. Взагалі оточуючі будуть надто говіркими. Особливо у неділю. Якщо бажаєте тиші та спокою, відправляйтеся на природу, побудьте наодинці. Зустрічі та побачення краще планувати на суботу. Перші вихідні лютого будуть багатими на цікаві знайомства".

Овен

Виконувати усі забаганки милих не слід. Вони можуть стати надто вимогливими. Це негативно відіб'ється на ваших стосунках.

Телець

Додаткового прибутку у вихідні не буде. Контролюйте поточні витрати. Майте грошовий запас для проведення термінових розрахунків.

Близнюки

Відпочиньте на власний смак. Поповніть свої заощадження. Більше часу проведіть з дітьми. Допоможіть їм розібратися у проблемній ситуації.

Рак

Вас втомлюватиме нескінченна балаканина навколо. Не запрошуйте у гості сусідів чи знайомих. Вони дратуватимуть вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не 12 тис. грн: яку середню зарплату насправді отримують українці

Лев

Середній рівень прибутку не забезпечить усіх ваших потреб. Оберіть економну форму відпочинку. Купуйте товари для дому.

Діва

Вам доведеться повертатися до нерозв'язаних колись фінансових питань. Не уникайте неприємної теми. Знайдіть спосіб позбавитися заборгованостей.

Терези

Будьте вдячними коханим за їх піклування. Зробіть щось особливе для них. Насолоджуйтеся відчуттям щастя.

Скорпіон

Визначтеся, чого ви хочете. Не варто підтримувати обтяжливі стосунки і витрачати час на недостойного партнера.

Стрілець

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Проте ви цього не помітите. Пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстриня влаштувала аукціон речей, щоб зібрати гроші на лікування

Козеріг

Малознайома людина може спровокувати розлад у вашій сім'ї. Принесені нею новини гаряче обговорюватимуться. Спокійно розберіться в усьому.

Водолій

Провести ці дні на власний розсуд буде складно. Вас знову втягнуть у давні родинні суперечки. Залишайтеся дипломатичними.

Риби

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Не варто брати товари на виплат. Фінансова ситуація часом змінюватиметься не на вашу користь.

Початок лютого буде теплий. У перші дні температура буде плюсова. Найтепліше на Півдні - до +12°C. Мінусова температура очікується тільки в Карпатах.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1-2 лютого: чим здивують перші вихідні місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі