субота, 06 квітня 2024 17:55

Голова СБУ не залишить без уваги намагання вручити повістку журналісту-розслідувачу - нардеп

Голова СБУ не залишить без уваги намагання вручити повістку журналісту-розслідувачу - нардеп
Народний депутат Ярослав Юрчишин зустрівся із головою СБУ Василем Малюком. Фото: facebook.com/yaroslav.yurchyshyn

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова Ярослав Юрчишин зустрівся із головою Служби безпеки України Василем Малюком.

Говорили, зокрема, про ситуацію з намаганням вручити повістку журналісту-розслідувачу "Слідства.Інфо" Євгенію Шульгату. Про це нардеп написав у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецоперацій проти РФ буде більше. СБУ ніколи не повторюється - Малюк

"Зустрілися по гарячих слідах з головою Служби безпеки України. Проговорили і співпрацю у боротьбі з російською дезінформацією, і допомогу поневоленим Росією народам, і взаємодію з соціальними мережами для посилення нашої інформаційної безпеки. Подякував за внесок у збройну відсіч агресору. Акцентував на неприпустимості дій та поведінки окремих співробітників. Голова чітко дав зрозуміти, що ця ситуація не залишиться без уваги", - зазначив Юрчишин.

У коментарях він уточнив, що саме про ситуацію із намаганням вручити повістку журналісту йшлося в останньому реченні його посту.

Працівник Служби безпеки України міг дати вказівку представникам ТЦК вручити повістку журналісту "Слідства.Інфо" Євгену Шульгату.

Раніше розслідувач у своєму матеріалі викрив елітне майно керівника департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка.

Зараз ви читаєте новину «Голова СБУ не залишить без уваги намагання вручити повістку журналісту-розслідувачу - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі