вівторок, 04 грудня 2007 13:51

Голі англійки перетнуть Атлантичний океан (ФОТО)

Дві мешканки британського Честеру збираються перетнути Атлантичний океан, причому в повністю голому вигляді. 37-річні Рейчел Сміт і її 40-річний напарник Лін Грізел вийшли на весловому човні з порту Ля Гомер. Кінцевим пунктом повинен стати порт Антігуа.

Завдяки своєму походу жінки планують зібрати 100 тисяч стерлінгів на дослідження, які допоможуть надалі успішно боротися з раком молочної залози.

Жінки також сподіваються, що їм вдасться встановити новий рекорд в транс-атлантичній гонці, в якій їм належить подолати 1600 кілометрів. Попередній рекорд був поставлений в 2006 році Бекі Сорп і Стефані Темперсон. Спортсменки подолали дистанцію за 71 день, 22 години і 24 хвилини.

Подорож триватиме більше двох місяців. Рейчел відзначила, що люди виявили велику цікавість до гонки. Більше всього їх цікавить питання, навіщо жінки вирішили роздягтися. "Насправді, є декілька причин, по яких ми вирішили роздягтися. По-перше, гребти голяка корисно для здоров"я. По-друге, ми робимо це з міркувань гігієни: морська вода, що потрапляє на одяг, при терті зі шкірою може викликати сильне роздратування", - говорить Рейчел.

Втім, спортсменки признаються, що деякий одяг узяли з собою в човен. І вони нею скористаються, коли припікатиме сонце, щоб не обгоріти, повідомляє NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «Голі англійки перетнуть Атлантичний океан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі