четвер, 30 грудня 2010 15:04

Французів дратує Карла Бруні

Французів дратує Карла Бруні

Дані передноворічного опитування свідчать про те, що перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі очолює список знаменитостей, поведінка яких дратує співгромадян. Про вкрай негативне ставлення до дружини президента заявили 52% опитаних.

Про це пишуть у середу, 29 грудня, зарубіжні ЗМІ, які посилаються на французьку пресу і, зокрема, газету Le Parisien.

Друге місце в цьому малошанованому списку зайняв легенда французького кінематографа Ален Делон, який набрав 47% голосів, а третє розділили його колега по цеху Жерар Депардьє та лауреат державної премії "Гран прі-98" письменник і поет Мішель Уельбек, які набрали по 31% кожний.

Найбільш "нестерпним" політиком-2010 названа екс-кандидат на пост президента від партії соціалістів Сеголен Руаяль - такої думки дотримуються 73% респондентів.

За нею йдуть у порядку убування глава МВС Бріс Ортефе, новий лідер ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен і президент країни Ніколя Саркозі, який набрав 63%.

Під час цього дослідження, проведеного компанією Harris на замовлення журналу VSD в період з 18 по 20 грудня були опитані 1.713 жителів Франції у віці 18 років і старше.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Французів дратує Карла Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі