понеділок, 27 вересня 2010 11:49

Музичні критики розгромили Карлу Бруні

Музичні критики розгромили Карлу Бруні

Перша леді Франції зазнала сьогодні безжальної критики з боку співвітчизників за "найжахливіший кавер всіх часів", зроблений Карлою Бруні на музику Девіда Боуї з фільму Absolute Beginners.

Цей альбом, на думку експертів, покладе край музичній кар"єрі першої леді, оскільки її спів наносить серйозну шкоду популярності її чоловіка, президента Франції Ніколя Саркозі. Відомий музичний критик Жан Раймон стверджує: якщо раніше гіршим кавером в світі був I Love Rock "N" Roll Брітні Спірс, то сьогодні "мадам Бруні" її випередила.

Французькі критики викривають Карлу в непрофесіоналізмі і жалюгідних спробах наслідування легенді рок-музики, іронічно радять кинути палити, щоб поліпшити свій голос, і сходяться на тому, що екс-модель позбавлена співецького дару, пише в неділю, 26 вересня, британське видання The Daily Mail.

Навіть зважений і доброзичливий щодо дружини президента журнал Paris Match опублікував редакційну статтю під назвою "Франція страждає від співу Мадам", де стверджується: цей кавер підсилює антагонізм між народом і першою леді, яку вже почали порівнювати з відомою своїми капризами королевою Марією-Антуанеттою.

Як відомо, після завершення кар"єри моделі в 90-х роках минулого століття Карла Бруні випустила декілька альбомів, проте успіхом вони не користувалися. Два роки тому, виходячи заміж за президента Франції Ніколя Саркозі, Бруні стверджувала, що статус першої леді не перешкодить її музичній кар"єрі.

Проте виборці вважають, що співецька діяльність Карли, котра записала з того часу 24 нових пісні, йде на шкоду її чоловікові, який вимушений протистояти корупційному скандалу і акціям протесту проти пенсійної реформи. У зв"язку з цим Єлісейський палац рекомендував Карлі утриматися від випуску нових дисків.

Нагадаємо, що картина Absolute Beginners, знята в 1986 році режисером Жюльєном Темплем за культовим романом Коліна МакІннеса, отримала стримані оцінки з боку критиків, але однойменна музична тема Боуї сподобалась широкій публіці і досягла другого місця в британських чартах.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Музичні критики розгромили Карлу Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі