вівторок, 06 липня 2010 08:49

Фільм з Карлою Бруні почали знімати в Парижі

Фільм з Карлою Бруні почали знімати в Парижі

У Парижі почалися зйомки нового фільму Вуді Аллена, в якому одну з ролей грає дружина президента Франції Карла Бруні-Саркозі.

У стрічці також зайнята молода французька актриса, але вже лауреат премії "Оскар" Маріон Котіяр і американський комічний актор Оуен Уілсон.

Новий фільм знаменитого режисера носить назву "Північ в Парижі". Перший знімальний день пройшов в одному з "народних" кварталів Парижа.

За стилем стрічка є романтичною комедією. Вона розповідає історію сім'ї, яка в 20-і роки приїжджає до Франції, повідомив артистичний агент режисера ШелбіКімлік.

В центрі фільму - історія чоловіка і жінки, перебування яких в Парижі стає найважливішим періодом в їхньому житті.

У 42-річної першої пані Франції, колишньої манекенниці і фотомоделі Карли Бруні лише невеликий досвід роботи в кінематографі. У 1994 році вона виконала роль в сатиричному фільмі Роберта Олтмена "Прет-а-порте", присвяченому світу моди.

Сама Карла в одному зі своїх інтерв'ю не приховувала, що зовсім не має досвіду і майстерності професійної актриси. В той же час вона підтвердила, що Вуді Аллен є її улюбленим режисером, і зйомкам в його фільмі вона надає велике значення.

"Північ в Парижі" - 41-й повнометражний фільм Вуді Аллена. Робота над ним продовжиться у французькій столиці до 20 серпня. Це - перша стрічка режисера, яка буде повністю знята в Парижі.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Фільм з Карлою Бруні почали знімати в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі