пʼятниця, 17 вересня 2010 10:42

У Білому домі, як у пеклі - зізналася дружина Обами Карлі Бруні

У Білому домі, як у пеклі - зізналася дружина Обами Карлі Бруні

Вихід у Франції біографії першої леді країни Карли Бруні - "Карла й амбіції" - обернувся скандалом.

У книзі наводиться розмова Бруні з Мішель Обамою, під час якої остання нібито назвала своє життя в Білому Домі "пеклом".

"Не запитуйте. Це пекло. Я не можу цього винести", - нібито відповіла Мішель Обама на питання Бруні щодо її життя в якості першої леді Сполучених Штатів.

Як стверджується в книзі, розмова відбувалася під час березневого візиту президента Франції Ніколя Саркозі з дружиною в Білий дім, повідомляє сайт politico.com.

Цей епізод викликав шквал емоцій в обох країнах. Прес-секретар першої леді США Кейті Маккормік заявила, що Обама нічого подібного ніколи не говорила.

Автори біографії - журналісти Майкл Дармон та Ів Дерей - стверджують, що співпрацювали з Бруні.

Тим часом прес-секретар посольства Франції у Вашингтоні Еммануель Ленен заявив ЗМІ, що Бруні не брала участі у написанні книги, і що "лише автори несуть за це відповідальність".

Як пише The Daily Mail, у новій біографії описуються напружені відносини між президентськими парами Франції й США, а також йдеться про суперництво між Бруні і Мішель Обамою.

За словами одного з французьких авторів, Карла сама зобразила себе як вимогливу, зіпсовану та егоїстичну жінку.

Зокрема, як стверджується в книзі, Бруні звинувачує французьких чиновників у спробі "убити" її чоловіка дуже великою кількістю роботи й вважає, що одного президентського терміну для Саркозі "буде достатньо".

Вона також припускає, що в майбутньому чоловік може скористатись порадою свого друга Тоні Блера, колишнього прем"єра Великобританії: "Чому не почати заробляти гроші?".

Карла Бруні також ненароком зачепила в книзі принцесу Діану. Вона заявила, що під час відвідання африканської лікарні, де знаходилися хворі на СНІД, відмовилася фотографуватися з хворою дитиною на руках, як "Леді Ді", заявивши, що "в такий саморекламі є щось непристойне".

Порівнюючи себе з іншими дружинами політичних лідерів, 42-річна колишня модель сказала: "Я зовсім інша. Я була моделлю. Я співаю і хочу продовжувати співати. Я фатальна жінка, мої дорогі".

Вона також переказала телефонну розмову зі своєю попередницею - колишньою дружиною Саркозі - Сесілією, яка попередила її, що Ніколя "ще не відкрив нову сторінку" після їхнього весілля.

Бруні на це відповіла: "Мало того, що він перегорнув сторінку, він повністю змінив книгу. І ви єдина людина на землі, хто цього не помітив".

Раніше ЗМІ повідомляли, що книга Дармон і Дерей є авторизованою біографією, створеною, щоб конкурувати з іншою абсолютно несанкціонованої книгою "Карла: Секретне життя" журналістки L"Express Бесма Лаурі.

Ця автобіографія також була опублікована у Франції на цьому тижні і містить багато скандальних моментів, що стосуються життя французької першої леді.

У ній також висловлюються припущення про суперництво між Бруні і Мішель Обамою, яке, на думку автора, викликало напруженість у відносинах між двома президентськими парами.

На думку Лаурі, Мішель Обама - єдина в очах Карли, хто може скласти їй конкуренцію на звання найсексуальнішою і найгламурнішої першої леді в світі.

"Вона дуже хитра жінка", - пише Лаурі про Карлу Бруні. "Я говорю саме "хитра", а не "розумна", - відзначила журналістка.

Нагадаємо, кілька місяців тому закінчили зйомки фільму про Карлу Бруні. Стрічка під назвою "Народження першої леді" знімалася протягом 18 місяців.

Фільм розповідає про життя Бруні в якості дружини французького президента. Зокрема, у фільмі показано, як роль першої леді може змінити життя жінки.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі, як у пеклі - зізналася дружина Обами Карлі Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі