понеділок, 29 листопада 2010 14:29

Естонець зробив меблі з морських мін (ФОТО)
8

Фото: Device

Естонський дизайнер Мати Кармін розробив меблі з морських мін у стилі "стімпанк".

Міни, з яких він зібрав свої творіння, були залишені Балтійським флотом у 1990-х на території Естонії. У радянські часи там, у місті Палдіскі, розташовувався навчальний центр атомних підводних човнів. Після того, як радянська армія покинула Естонію, чимало використаних, порожніх мін було залишено на занедбаному заводі, на острові Найссааре, повідомляє Руформатор.

Саме ці порожні міни і послужили для дизайнера джерелом натхнення і робочим матеріалом. З них створені і кушетки, і ліжка, і туалет, і навіть дитяча коляска. Нині ціна на такі оригінальні меблі не оголошується, але вона точно буде розпродаватися.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що в Альпах відкривається готель в стилі ляльки Барбі. Господар готелю Grand Hotel Savoy в своєму закладі вирішив зробити акцент на всесвітньо відомої ляльки і відчинити двері готелю, де номери будуть виконані в стилі її будиночка. Відпочинок в номері такого типу буде доступний у квітні наступного року. Номери виконані в рожевому кольорі і обставлені в стилі іграшкового будиночка. На стінах готелю висять зображення знаменитої ляльки.

Зараз ви читаєте новину «Естонець зробив меблі з морських мін (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі