четвер, 25 липня 2024 12:12

Дощі з грозами охоплять частину країни - прогноз на завтра

Дощі з грозами охоплять частину країни - прогноз на завтра
У Києві 26 липня очікується помірна спека. Фото: facebook.com/tala.didenko

П'ятниця буде в Україні температурно контрастною.

Прогнозують від +20°C на заході до +32°C на півдні та сході, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram. Не кажучи про +13...16°C у нічні години.

"Дощі з грозами пройдуть завтра в західній частині України, до вечора дійдуть до Житомирщини, Вінниччини, Одещини, Київщини. На решті території України - сухо та сонячно. На наступному тижні в більшості областей України очікується відчутне послаблення спеки. Так що нагрівайтеся найближчими вихідними", - пожартувала вона.

26 липня в західних областях очікується +20...26°C. На півночі буде +26...30°C. На сході передбачається +29...32°C. У центрі прогнозують +26...31°C, а на півдні +29...32°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі оголосили підвищений рівень небезпеки

У Києві 26 липня очікується помірна спека, +27...29°C, часом до +30°C. Дощ можливий місцями ввечері в п'ятницю.

У суботу-неділю в Україні буде сухо та спекотно. Температура повітря становитиме +28...33°C, у неділю на півдні +33...36°C.

25 липня в Україні очікується погіршення погодних умов. Небезпечна погода очікується у західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях. Прогнозуються грози, град та сильні пориви вітру до 15-20 м/с, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. На заході країни можливі значні дощі.

Зараз ви читаєте новину «Дощі з грозами охоплять частину країни - прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі