вівторок, 27 червня 2023 06:50

Дощі з грозами охоплять частину країни. Прогноз на вівторок

Дощі з грозами охоплять частину країни. Прогноз на вівторок
Вітер переважатиме північно-західний, 5-10 м/с. Фото: pixabay.com

27 червня в Україні буде хмарно з проясненнями. У деяких областях пройдуть дощі, подекуди з грозами.

Вітер пануватиме західний, північно-західний, 5-10 м/с, повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У східних, північно-східних, а вдень і в західних, Вінницькій та Житомирській областях підуть короткочасні дощі. Місцями очікуються грози. На решті території – без опадів.

Температура становитиме +20...25°С. На Сумщині, Чернігівщині та Харківщині повітря прогріється до +17...22°С. У південній частині країни буде вдень до +29°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою погода буде у липні: синоптики дали прогноз

У Києві та області сьогодні також буде хмарно з проясненнями. Опадів не прогнозують. Вітер переважатиме північно-західний, 5-10 м/с.

Температура по області становитиме вдень +20...25°С. У Києві очікується +22...24°С.

Синоптичний новий тиждень розпочинається. Кому треба спека, вона прийде на початку липня. Тому поки що запасайтеся свіжим повітрям.

Дощі у вівторок цікаво розподіляться. Пройдуть із грозами в західних областях і на сході України. Водночас на Донеччині істотних опадів не буде. З північних областей вони ймовірні на Житомирщині та Сумщині, а ось на Київщині та Чернігівщині завтра переважно буде сухо. У центральній частині дощі очікуються на Вінниччині та Дніпропетровщині. Полтавщину, Кропивницький з районами та Черкащину опади оминуть.

Південна частина опиниться вся у сухій сонячній погоді.

Зараз ви читаєте новину «Дощі з грозами охоплять частину країни. Прогноз на вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі