понеділок, 29 липня 2024 06:13

Дощі з грозами і штормове попередження: синоптики оновили прогноз

Дощі з грозами і штормове попередження: синоптики оновили прогноз
Оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища в Києві та Київській області. Фото: pixabay.com

29 липня в Україні очікується мінлива хмарність. Короткочасні дощі з грозами очікуються у східних, південних, більшості центральних областей та на півночі країни. На решті території - без опадів.

У більшості регіонів країни буде хмарно, інформує Український гідрометеорологічний центр. Оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища в Києві та Київській області.

Вітер переважно західний та північно-західний, 7-12 м/с. У західних та північних областях можливі пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря становитиме вдень +21...26°C, у центральних областях місцями буде до +28...30°C. У східних регіонах і на півдні можлива спека до +29...34°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливі дощі: яка погода буде у понеділок

У Києві та області очікується мінлива хмарність. Пройдуть короткочасні дощі з грозами. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря становитиме вдень +21...26°C. У Києві очікується +23...25°C. Оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Серпень в Україні буде спекотним і посушливим.

Вночі можуть бути високі температури. Прогнозують короткочасні дощі, без затяжних періодів злив, пише Укргідрометцентр.

Зараз ви читаєте новину «Дощі з грозами і штормове попередження: синоптики оновили прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі