понеділок, 16 січня 2012 19:09

"Доктора Пі" залишили під вартою ще на два місяці

"Доктора Пі" залишили під вартою ще на два місяці

Професору Андрію Слюсарчуку продовжили термін перебування у львівському СІЗО ще на два місяці – до 14 березня. Таке рішення ухвалив Галицький райсуд Львова, повідомляє ЗІК.

На засідання не покликали не тільки журналістів, але й адвокатів потерпілих у справі.

Як відомо, 17 січня 2012 року мав би закінчитися попередній термін арешту Слюсарчука, якому інкримінують підробку документів та шахрайство.

"У львівському слідчому ізоляторі Слюсарчук поводиться спокійно", - повідомили в обласному управлінні Державної пенітенціарної служби.

Провідують "Доктора Пі" лише його адвокати. У листопаді приходили і його знайомі, але хто саме, не кажуть. Годують підозрюваного тими ж продуктами, що й решту ув'язнених. Троє арештантів, розповідають працівники СІЗО, на відомого співкамерника не нарікають.

Як відомо, у листопаді Слюсарчука було затримано у Києвi, а згодом доправлено до Львова. Проти "Доктора Пі" порушено дві кримiнальні справи – за статтею "Шахрайство" і за статтею 358 ККУ "Пiдробка документiв".

Зараз ви читаєте новину «"Доктора Пі" залишили під вартою ще на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі