неділя, 02 вересня 2012 18:56

Дівчата в купальниках світили грудьми, катаючись на велосипедах по Хрещатику
32

Фото: Фото: Наталія ЧУБЕНКО

2 вересня на Хрещатику відбулися змагання з перегонів на велосипедах серед жінок.

Учасниці змагалися в купальниках - це було обов'язковою умовою участі. Перед початком перегонів зарєєструвалися 37 учасниць.

"Дівчата мають проїхати поміж фішок, не зачепивши їх. Кожна збита фішка - це плюс дві секунди до часу подолання дистанції", - розповіла одна з організаторів велопробігу Ірина Стус.

Одна з учасниць Марина Гарнер - зараз перебуває на шостому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці нічним покупцям у купальниках обіцяли подарунки, а дали пляшку пива

"Про велопробіг розповів чоловік. Вирішили, що гріх пропускати таку подію, - каже вона. - У нас сім'я активна - ми плаваємо, танцюємо, в пінг-понг граємо і ще багато чого робимо. А сім'я - це я, чоловік і малеча, - торкається до живота. - Зранечку, коли снідали, нам поступив сигнал: почуваємося добре і по ходу заїзду будемо вести себе чемно. Зібралися і прийшли".

Перемогу виборола Христина Конвисарова. Вона отримала головний приз - велосипед "Електра". Друге та третє місце посіли Катерина Яковенко та Єлизавета Томашевська. Їх нагородили велосипедами "Фелт-Жасмін".

"Я одразу налаштовувалася на перемогу, - говорить Христина. Вона у вінку зі штучних квітів, на шиї намисто, топ купальник та кросівки також прикрашені квітами. Навчається в Придніпровській державній академії будівництва на архітектора. У Київ приїхала на літо - до свого хлопця, сама з Дніпропетровська. - У мене були різні варіанти костюмів: спочатку хотіла виступити у костюмі жінки-кішки. Сама його пошила, чотири дні витратила, але передумала. Українська тема мені ближче".

Змагання організувала торгова марка "Мілавіца". Відбулися вони з нагоди Міжнародного дня білизни. В Україні День білизни відзначають четвертий рік, у світі святкують, починаючи з 2003-го року.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата в купальниках світили грудьми, катаючись на велосипедах по Хрещатику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі