четвер, 12 серпня 2021 11:01

Чотири знаки зодіаку, яким сьогодні треба уникати натовпу

Чотири знаки зодіаку, яким сьогодні треба уникати натовпу
Хворим на діабет та виразку шлунку бажано розпочати профілактичне лікування. Фото: pixabay.com

12 серпня стережіться протягів. Особливо якщо маєте схильність до застуд. Спровокуєте появу нежитю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бережіться захворювання на грип та інші вірусні інфекції, - говорить астрологиня. – Організм погано протистоятиме їм. Провітрюйте робоче приміщення. Ракам, Левам, Дівам і Стрільцям треба уникати натовпу. Хворим на діабет та виразку шлунку бажано розпочати профілактичне лікування. Не провокуйте загострення хвороб. Дотримуйтесь дієти. Тіло потребуватиме додаткового зволоження. Проведіть водні процедури зранку і ввечері. Пийте багато чистої води. Особливо після виснажливих тренувань".

Овен

Перевіряйте якість куплених продуктів. Їжте свіжі страви. Стережіться харчового отруєння. Майте в аптечці сорбуючі препарати.

Телець

Більше уваги приділіть догляду за тілом. Спробуйте нову косметичну лінію. Відвідайте масажиста.

Близнюки

Протягом дня накопичувалася втома. Пройдіться ввечері пішки. Подихайте свіжим повітрям. Раніше лягайте спати.

Рак

Намагайтеся попередити безсоння. Прийміть розслаблюючу ванну ввечері. Відкладіть усі клопоти до ранку. Не дивіться телевізор допізна. Їжте мед.

Лев

Спека і вітер негативно впливатимуть на ваше волосся. Воно виглядатиме тьмяним. Сіктимуться кінчики. Посильте догляд за ним.

Діва

Відмовтеся від пересолених страв. Маринади теж не підійдуть. Ваша печінка потребує дієтичного режиму харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12 серпня: назвали 3 знаки, з якими сьогодні не можна сваритися

Терези

Ведіть здоровий спосіб життя. Настав чудовий час для початку відновлення гарної спортивної форми.

Скорпіон

Обережно рухайтеся крутими стежками та східцями. Є небезпека переломів. Під час тренувань виділіть більше часу на розігрівання м'язів.

Стрілець

Майбутнім матерям слід відмовитися від зайвої роботи. Не провокуйте передчасні пологи. Знаходьте привід для позитивних емоцій.

Козеріг

Потурбуйтеся про відновлення мікрофлори кишечнику. Особливо після тривалого лікування. Вживайте збагачені корисними бактеріями продукти.

Водолій

Не хвилюйтеся через кожну дрібницю. Найбільш вразливим цього дня буде серце. Нервові перевантаження позначаться на його роботі.

Риби

Бережіть від травм шийний відділ хребта. Необережні різкі рухи можуть спричинити защемлення нервових закінчень.

Астрологиня озвучила гороскоп на тиждень. Її прогноз нікого не залишить байдужим.

Зараз ви читаєте новину «Чотири знаки зодіаку, яким сьогодні треба уникати натовпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі