четвер, 12 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 12 серпня: назвали 3 знаки, з якими сьогодні не можна сваритися

Гороскоп на 12 серпня: назвали 3 знаки, з якими сьогодні не можна сваритися
Найбільш плідно ваша голова працюватиме на світанку. Не гайте ранкового часу на тривалі збори. Фото: pixabay.com

12 серпня порожня балаканина заважатиме здійснити заплановане. Не підтримуйте тривалих дискусій з колегами і рідними. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Оптимістичний настрій переважатиме, незважаючи на тиск зовнішніх обставин, - говорить астрологиня. – Намагайтеся уникати прожектерства. Умійте розрізнити вимріяне і можливе. Найбільш плідно ваша голова працюватиме на світанку. Не гайте ранкового часу на тривалі збори. Люди творчі відчують приплив натхнення. Створіть свої шедеври. Не допускайте гастрономічних експериментів. Зросте кількість харчових отруєнь. Цього дня не можна сваритися з Тельцями, Дівами і Козерогами. Вони не опустять нагоди помститися і ще довго сунутимуть палиці в колеса".

Овен

Знадобиться багато сил і часу для налагодження діалогу з коханими. Вони не бажатимуть іти вам назустріч. Спробуйте не втрачати рівноваги.

Телець

Матимете шанс усвідомити деякі свої помилки. Знайдіть у собі сили виправити їх. Зближення у стосунках з милими цілком залежить від вас.

Близнюки

Одержите несподіване приємне повідомлення. Може розпочатися романтичне листування з незнайомцем. Дозвольте собі це маленьке задоволення.

Рак

День малих втрат. Зникатимуть необхідні речі. Серйозної шкоди для бюджету це не принесе. Мінімізуйте фінансову діяльність.

Лев

День порадує прибутками. Докладіть зусиль до покращення свого матеріального становища.

Діва

Неочікувані гості відволікатимуть вас від здійснення особистих планів. Коханих ви майже не бачитимете. Телефонуйте їм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: на кого чекає найприбутковіший місяць

Терези

Гроші надходитимуть невеликими сумами, але стабільно. Вирішуйте фінансові проблеми у порядку їх надходження.

Скорпіон

Обіцяних керівництвом грошей не буде. Скористайтеся заощадженими коштами для здійснення закупок. Перевіряйте якість куплених речей. Вам можуть продати зіпсований товар.

Стрілець

Бракуватиме грошей на забезпечення усіх щоденних потреб. Знайти спосіб швидко подолати фінансові проблеми не вдасться. Вам стане у пригоді допомога старших родичів.

Козеріг

Суттєвих змін матеріального становища не буде. Але добре складатимуться зовнішні обставини. Вечірні покупки будуть вдалими. Не користуйтеся кредитним картками.

Водолій

Діти не даватимуть вам спокою просто зранку. Наберіться терпіння. Інколи виконання батьківських обов'язків вимагає великої мудрості.

Риби

Не дозволяйте розвинутися назріваючому конфлікту. Подолайте спочатку власне внутрішнє напруження. Тоді й кохані поводитимуться більш спокійно.

Гороскоп на цей тиждень не залишить байдужим жодного. Астрологиня розповіла, хто стане багатим та успішним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 серпня: назвали 3 знаки, з якими сьогодні не можна сваритися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі