неділя, 17 грудня 2023 20:00

Чому передріздвяний тиждень такий особливий - астрологиня назвала чотири суперзнаки

Чому передріздвяний тиждень такий особливий - астрологиня назвала чотири суперзнаки
Особливу увагу цього тижня присвятіть ментальному здоров'ю. Вдалий час, аби записуватися до психолога. Фото: pixabay.com

Тиждень з 18 по 24 грудня - час особливої нагоди для тих, хто бачить ціль і не боїться перешкод. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо хочете стати по-справжньому успішними, не вагайтеся і робіть те, на що раніше не могли зважитися, - говорить астрологиня. - Час підбивати підсумки та аналізувати, чого вдалося досягти у 2023 році, а що залишилося недосяжним. Здивуєтеся, коли довідаєтеся про справжню причину особистих невдач. Особливу увагу цього тижня присвятіть ментальному здоров'ю. Вдалий час, аби записуватися до психолога. Доля подарує вам особливу зустріч. Відчуєте себе бажаним та щасливим. Леви, Діви, Скорпіони та Водолії отримають особливі подарунки до Різдва".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не шкодуйте часу на самоосвіту та власне хобі. Незабаром це допоможе вам примножити статки, стати успішними та фінансового незалежними.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Заробітки потішать. Варто думати над розширенням бізнесу. Планувати побачень поки не слід. Важко буде завоювати чуже серце.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Більше часу присвятіть рідним. Проведіть разом із дітьми генеральне прибирання у домі. Друга половина тижня – вдалий час для покупок. Придбайте продукти та подарунки до Різдва.

Рак (22 червня - 22 липня)

Рідні намагатимуться тиснути на вас, особливо на ваш вибір в особистому житті. Не дозволяйте нікому вирішувати, з ким вам бути та кого любити.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Створюйте святковий настрій навколо себе. Прикрасіть оселю. Спечіть різдвяне печиво чи приготуйте десерт за новим рецептом. За два тижні до Нового року здійсняться ваші особливі бажання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Тиждень надихатиме на романтику, тому більшість робочих моментів зачекає. У вихідні самотні знайдуть собі пару. Зав'яжуться міцні романтичні стосунки і дружба на все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У цих двох знаків відкриється нове дихання - гороскоп на вихідні

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ви боятиметеся власних бажань, бо вони миттєво почнуть здійснюватися. Не гайте часу на відпочинок та розваги. З головою зануртеся у справи, які принесуть вам славу та гроші наступного року.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

На вас чекає тиждень особливих рішень і досягнень. Не бійтеся демонструвати результати своєї роботи за рік. Отримаєте премії та подарунки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Щоб завоювати серце коханих, вам знадобиться особливий подарунок. Здивуйте їх сюрпризом. Не хапайтеся за першу ліпшу пропозицію із працевлаштування. Добре обдумуйте кожну вакансію.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Серцю не накажеш. Друзі не полишатимуть спроби познайомити вас з кимось, але майбутнього обранця серед цих людей не буде.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прокидайтеся якомога раніше і беріться за справи, які приносять вам задоволення і високі заробітки. Це особливо плідний період, який дозволить вам досягти неймовірних висот. Ваші зусилля не будуть марними. За виконану роботу гарно заплатять.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Таланитиме рішучим та амбітним. Не відмовляйтеся від своїх задумів. Саме зараз час заявляти світу про себе і свої таланти. У вихідні відвідайте тих, кого любите. Це час особливих зустрічей та миттєвостей.

2024 рік - це високосний рік. Для всієї планети він буде непростим. Для України стане легшим та успішнішим за попередні. Астрологиня розповіла, що принесе 2024 рік Україні та світу.

Зараз ви читаєте новину «Чому передріздвяний тиждень такий особливий - астрологиня назвала чотири суперзнаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі