вівторок, 09 липня 2024 21:47

Чоловік, який обматюкав ветерана на протезах, вибачився вдруге і задонатив 400 тис. грн Азову і Третій штурмовій - відео

Чоловік, який обматюкав ветерана на протезах, вибачився вдруге і задонатив 400 тис. грн Азову і Третій штурмовій - відео
Вадим Шевеленко вдруге вибачився за свою поведінку. Фото: Facebook.com/osenergo

Вадим Шевеленко, який в Одесі обматюкав ветерана, лікаря ветеринарної клініки Олексія Притулу, вдруге вибачився.

Також він сказав, що перерахував 400 тис. грн на рахунки бригади "Азов" і Третьої окремої штурмової бригади. Шевеленко опублікував відеозвернення.

"По-перше, я хотів би повідомити, що я ніяким чином не виправдовуюсь за свою поведінку, тому звертаюсь до пана Олексія зі словами щирого вибачення, які приношу без будь-якого тиску на мене з будь-якого боку. У жодному разі я не хотів образити Олексія, як людину військову, як ветерана-інваліда і як Героя нашої країни. Хочу на цьому зробити окремий акцент і ще раз вибачитись за свою поведінку", - сказав він.

"По-друге, я б хотів, щоб наші ветерани та інваліди війни, наші воїни та герої, які відважно захищають нашу країну від російських загарбників, у жодному разі не сприймали цей інцидент на особистий рахунок. Я вибачаюсь, усім хто сприйняв це як особисту образу", - також сказав Шевеленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУР показало, як прилітає по російських "уралах" і "буханках" - відео

"Також я тільки що задонатив 400 тисяч гривень на рахунки бригад Азов і Третьої штурмової, які зараз боронять нашу державу на першій лінії фронту. Дякую вам за ваш подвиг", - звернувся чоловік.

"Але мені не хотілося б, щоб це було розцінено так, ніби я відкупився. Це не відповідає дійсності. Я раніше допомагав нашим Збройним силам і робив зі свого боку все, щоб наблизити нашу перемогу", - додав Шевеленко.

"Сьогодні у нас з вами - єдиний ворог, проти якого ми повинні боротися, об'єднавшись усі разом, тому прошу прийняти мої вибачення і правильно поставитися до ситуації, що склалася", - сказав чоловік.

3 липня в Одесі у ветеринарній клініці Вадим Шевеленко обматюкав ветерана Збройних сил України Олексія Притулу, коли побачив, що той на протезах. Шевеленко хотів, щоб ветеринар підійшов до його собаки. На прохання ветерана розвернути тварину іншим боком, чоловік запитав: "А вы не можете посмотреть?". На це Олексій Притула розвернувся і показав, що має протези. У відповідь почув у свій бік образливу лайку.

Того ж дня чоловіка знайшли. На камеру він заявив, що був "знервований". Ветеран ЗСУ не вибачив його.

Вадим Шевеленко був позаштатним радником віце-прем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який обматюкав ветерана на протезах, вибачився вдруге і задонатив 400 тис. грн Азову і Третій штурмовій - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі