пʼятниця, 02 жовтня 2009 16:27

Чиновник, який збив на смерть дівчину, був тверезим

Чиновник, який збив на смерть дівчину, був тверезим
За попередніми даними, чиновник Одеської облдержадміністрації Василь Морозов, що збив на смерть 23-річну дівчину, був тверезий.

Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на старшого інспектора прес-служби Одеського облУВС.

У Морозова взяли аналіз крові, результати будуть відомі за 3-4 дні, і остаточно сказати про те, чи був у нього в крові алкоголь, можна буде тільки після завершення експертизи.

ДТП, в якій загинула 23-річна Марина Будівська, сталося в четвер увечері в селі Фонтанка Одеської області.

Начальник управління інформації Одеської облдержадміністрації, депутат міськради Южного Василь Морозов за кермом свого "Мерседесу" на смерть збив дівчину, що переходила дорогу на Т-подібному перехресті.

Разом з тим, за повідомленням прес-служби ГУ МВС в Одеській області, дівчина раптово перебігала проїзну частину в невстановленому місці.

Батько Марини Петро Будівський приїхав на місце трагедії, де на дорозі ще лежало тіло його дочки. Він розповів, що вона 5 вересня тільки вийшла заміж.

За словами батька, у депутатського "Мерседесу" вибито лобове скло і зім"яте переднє крило, а гальмовий шлях іномарки складає близько 3-4 метрів.

У батька загиблої є підозри, що водій був п"яний. Лікарі відмовилися робити повторний забір крові Морозова на прохання батька Марини.

"Мені розповіли, що Морозов лежить під крапельницею. Це лікарі хочуть приховати, що він був п"яний", - каже Будівський.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник, який збив на смерть дівчину, був тверезим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі