вівторок, 25 серпня 2009 10:00

П"яний син "регіонала" на смерть збив двох одеситів (ФОТО)

 

В ніч з п"ятниці на суботу, 22 серпня, автомобіль Mercedes S-500 на Фонтанській дорозі в Одесі збив двох пішоходів, після чого зіштовхнувся з трьома автомобілями. В результаті ДТП, один пішохід загинув на місці, ще одна людина померла в лікарні.

Як повідомили в Державтоінспекції, водій автомобіля Mercedes представницького класу здійснив наїзд на двох пішоходів, після чого зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ-2106. Після цього, не припиняючи руху, Mercedes врізався в припаркований автомобіль Dacia Logan, а потім і в Chevrolet, що стояв поряд.

В результаті аварії пішохід 1981 року народження від отриманих травм помер на місці, а дівчина 1982 року народження потрапила до лікарні з численними травмами. Через деякий час дівчина, доставлена в критичному стані в 11-у міську клінічну лікарню, померла.

За даними Таймера, родичі дівчини намагалися знайти гроші на операцію, проте з боку ймовірного винуватця ДТП грошей не надходило.

Пізніше ЗМІ стало відомо, що винуватець аварії - син депутата Одеської міськради від Партії регіонів Олександра Кравця. Джерело Таймера в міському управлінні МВС повідомило, що молодий чоловік на ім"я Олег знаходився в стані алкогольного сп"яніння.

Як відомо, в січні минулого року син депутата Одеської обласної ради Фелікс Петросян за кермом Toyota Prado (за висновком експертів, Петросян знаходився за кермом, будучи нетверезим), врізався в машину Daewoo, водій якої загинув. Крім того, було пошкоджено 11 автомобілів.

9 липня цього року Приморський районний суд Одеси закрив справу по факту ДТП, проте через деякий час прокуратура Одеської області оскаржила в апеляційному порядку вердикт Приморського районного суду Одеси.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «П"яний син "регіонала" на смерть збив двох одеситів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі