четвер, 18 вересня 2008 13:34

Луценко каже, що ДТП за участю родичів депутатів перебувають на його особистому контролі

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про те, що справу щодо сина депутата Одеської облради Фелікса Петросяна – винуватця ДТП, в результаті якої загинула людина і були пошкоджені 11 авто, не закрито.

У коментарі "Українській правді" міністр підтвердив, що справа Петросяна справді перебуває на його особистому контролі.

"Було проведено дві ключові експертизи в Одесі і Харкові. Одеська експертиза встановила обоюдну вину", - розповів Луценко.

"Харківська дивним чином не вбачає вини в діях Петросяна. На підставі цього слідчий міліції дійсно вніс пропозицію прийняти рішення про відсутність складу злочину", - додав він.

"Зранку я розібрався з цією ситуацією і провів переговори з керівником міліцейського главку та прокуратури", - зазначив Луценко.

"Ми всі прийшли до спільного висновку, що така пропозиція слідчого є абсолютно неадекватною. Він відсторонений від виконання обов"язків. Уже призначена службова перевірка для дачі оцінки його діянь", - додав він.

За словами Луценка, "справу доручено начальнику слідчого відділу по ДТП, який вніс пропозицію в прокуратуру". "Прокуратура погодилась на проведення нами остаточної комісійної експертизи в місті Києві", - додав міністр.

"Тож, я спростовую інформацію про те, що одеську справу закрито", - наголосив Луценко.

Крім того, Луценко повідомив, що на його особистому контролі перебуває і ДТП, що сталося у Сімферополі, де загинула 25-річна дівчина-байкер.

"Міліція порушила кримінальну справу не за фактом, а проти особи", - наголосив міністр.

"Відразу після ДТП у винуватця трагедії, 24-річного водія Bentley Віталія Файнгольда був взятий аналіз крові на вміст алкоголю в крові, а також висунуте обвинувачення", - розповів Луценко.

"У протоколі також вказано, що після зіткнення автомобіля з мотоциклом тіло дівчини було протягнуто по асфальту ще близько 150-ти метрів, що вказує на спробу власника Bentley зникнути з місця ДТП", - додав міністр.

Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що ДТП за участю родичів депутатів перебувають на його особистому контролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі