середа, 19 травня 2010 13:40

Черновецький визначив, де в Києві будуть торгувати

Черновецький визначив, де в Києві будуть торгувати

Київський міський голова Леонід Черновецький затвердив перелік загальноміських заходів з організації торговельного обслуговування населення столиці у весняно-літній період 2010 року.

Про це повідомляється на офіційному сайті КМДА.

Починаючи з 1 травня Головне управління з питань торгівлі та побуту спільно з районними в Києві державними адміністраціями здійснює комплекс загальноміських організаційно-правових заходів щодо облаштування відкритих майданчиків для громадського харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.

Крім цього організовано розгортання дрібнороздрібної торговельної мережі, де буде здійснюватись продаж прохолодних напоїв, морозива, книжково-сувенірної продукції, художніх виробів, плодоовочевої продукції, кісточкових плодів і баштанних культур.

Зараз розглядається питання облаштування відкритих майданчиків у центральній частині міста, об'єктів торгівлі з продажу прохолодних напоїв і морозива в зоні відпочинку Гідропарк, книжково-сувенірної продукції, художніх виробів на Андріївському узвозі, Майдані Незалежності та вулиці Володимирській. Відкриті майданчики і місця сезонної торгівлі будуть працювати до 30 жовтня 2010 року.

Головному управлінню з питань торгівлі та побуту і райадміністраціям доручено до 25 травня провести документальне оформлення суб'єктів господарювання, які будуть задіяні в торговому обслуговуванні, і надати відповідні погодження.

Видача узгоджень буде здійснюватися на безкоштовній основі.

Контроль над несанкціонованою сезонною торгівлею і дотриманням суб'єктами господарювання правил благоустрою буде здійснювати Головне управління контролю за благоустроєм м. Києва.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький визначив, де в Києві будуть торгувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі