середа, 06 квітня 2011 16:33

Черкаський губернатор хоче зійтись з Литвиним на футбольному полі

Черкаський губернатор хоче зійтись з Литвиним на футбольному полі

Губернатор Черкащини 58-річний Сергій Тулуб збирає серед чиновників футбольну команду. Планує в цьому році зіграти з командою народних депутатів.

Про це він заявив 6 квітня на прес-конференції на честь своєї річниці перебування на посаді.

"Коли голова Верховної Ради Володимир Литвин був у Черкасах, я з ним говорив і про футбол, бо люблю не лише вболівати, а й грати. Володимир Михайлович запропонував створити по команді й зустрітись у двобої", - сказав губернатор.

Сергій Тулуб пообіцяв уже в цьому футбольному сезоні запросити журналістів на товариський матч.

"Я обіцянок просто так не даю. Сказав минулого року, що створимо обласну команду "Славутич", от вона до кінця квітня вже й зіграє перший матч в чемпіонаті області", - сказав він.

Сам губернатор є палким вболівальником донецького "Шахтаря". Найкращим гравцем вважає воротаря Андрія П'ятова.

"Переглядаючи матч, завжди напружено спостерігаю за грою нападників. Взірцем футбольної майстерності для мене залишився Едуард Стрельцов, а серед вихідців із Доннечини Віталій Старухін, який став кращим футболістом СРСР та кращим бомбардиром чемпіонату в 1979 році. Найбільше запам'яталась перемога "Шахтаря" у фіналі Кубку УЕФА, цікавим був нещодавній матч з "Ромою". Проте згадується і гра команди у 1979 році коли вона стала срібним призером чемпіонату СРСР. Пам'ятною залишилася гра гірників, коли два роки поспіль команда завойовувала Кубок СРСР", - розповів Тулуб.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський губернатор хоче зійтись з Литвиним на футбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі