четвер, 07 квітня 2022 09:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Бородянка - це гірше за Бучу - журналіст показав фото
4

Рятівники з ДСНС України, дають невтішні прогнози, щодо жертв у місті
Фото: facebook.com/bochkala
Рятівники з ДСНС України, дають невтішні прогнози, щодо жертв у місті
Рятівники з ДСНС України, дають невтішні прогнози, щодо жертв у місті
Рятівники з ДСНС України, дають невтішні прогнози, щодо жертв у місті

Рятувальники ДСНС України почали розбирати завали розбомбленого міста Бородянки на Київщині. Очевидці вражені ступенем руйнування будинків.

На розбиранні завалів побував журналіст Роман Бочкала. Враженнями й світлинами поділився у Facebook.

ДСНС України дає невтішні прогнози щодо жертв у місті.

"Це братські могили. Люди, що поховалися в укриттях під час авіаударів, загинули. Підвали багатоповерхівок стали пасткою. Банально наші не могли їх звідти витягнути. А російським окупантам було пох***. Вони того й хотіли - щоб усі померли. Чекаємо на страшні новини", - написав Роман.

За два-три дні тіла загиблих рятувальники мають дістати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МВС назвали найзруйнованіше місто Київщини

"Бородянка - це гірше за Бучу. Це справжня жесть. Яку ми ще просто не усвідомили. Намагався знайти хоч один уцілілий будинок. Не зміг. Їх немає. А всюди були люди. Бо евакуації з Бородянки не було. Страшна трагедія", - поділився враженнями журналіст.

Рятувальники розпочали розбирати завали в Бородянці на Київщині. Масштаби руйнувань вражають. Знищене містечко стане ще одним символом звірств російських окупантів. Про це повідомляє ДСНС України. "Бородянка - ще один куточок Київщини, який нелюди прославили на весь світ своїми звірствами. Сьогодні саме в Бородянці наші рятувальники почали розбирати завали на вулиці Центральній. Дивлячись на масштаби руйнувань, ми можемо лише здогадуватися про те, скільки страшних знахідок чекає на нас", - ідеться в повідомленні. Рятувальники наголошують, що знайдуть тіла всіх загиблих, щоб рідні могли належним чином попрощатися із жертвами російських нелюдів. "Після Бучі, Ірпеня, Гостомеля ми думали, що готові до всього. Але Бородянка - це найжахливіше, що доводилося бачити", - сказав голова Київської ОДА Олексій Кулеба біля руїн у Бородянці.

Зараз ви читаєте новину «Бородянка - це гірше за Бучу - журналіст показав фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі