пʼятниця, 15 вересня 2023 06:00

Астрологиня назвала знаки, які мають усі шанси розбагатіти – гороскоп на 15 вересня

Астрологиня назвала знаки, які мають усі шанси розбагатіти – гороскоп на 15 вересня
Перед світанком відбудеться молодик. Важливо цього дня спланувати свої справи на місяць вперед. Фото: pixabay.com

15 вересня не поспішайте зближуватися з новими знайомими. У дорозі на вас полюватимуть аферисти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Подробиці особистого життя їм розповідати не слід, бо вдадуться до шантажу, - говорить астрологиня. – Перед світанком відбудеться молодик. Важливо цього дня спланувати свої справи на місяць вперед. Наведіть лад у документах. Домовляйтеся про співробітництво з партнерами. Цього дня важливо бути ініціативним. Докладіть зусиль для покращення свого життя. Не хвилюйтеся через дрібниці. Займайтеся найважливішим. Не кваптеся відправлятися у відрядження. Для цього буде час наступного тижня. Подавати документи до різних інстанцій краще в понеділок. Займіться справами, які гальмувалися протягом місяця. Зараз вони отримають зелене світло. Тельці, Леви і Терези мають усі шанси розбагатіти цього дня. Здаватиметься, що настав ваш час перемог та успішних рішень. Отримаєте те, чого бажаєте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не женіться за пропозиціями, які отримаєте цього дня вранці. Це будуть оманливі спокуси, які не принесуть ні грошей, ні слави. Продовжуйте навчатися і вдосконалюватися. Винагорода за сумлінну працю не забариться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Цього дня краще замовити їжу додому. На кухні жінок підведуть нюх і смак. Кулінарними здібностями порадують чоловіки. Груші і яблука на зиму заготовляйте після обіду. Зберігайте у дерев'яних ящиках або корзинах.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо хочете карєрного росту, демонструйте шефу свої здібності. Цього тижня вас помітять і гідно оцінять. Не перевантажуйте себе роботою. Через це почастішають нервові зриви. Переїзд у нове помешкання заплануйте на вечір п'ятниці. Новосілля відсвяткуйте у вихідні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Втомить метушня і відсутність результату. Коли все йде шкереберть, спробуйте заспокоїтися. Зараз мало що зумієте змінити. Зняти стрес допоможе праця руками. Плетіть, вишивайте, робіть прикраси.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не сваріться з ріднею через проблеми на роботі. Вони вкотре нарікатимуть, що грошей обмаль. Доведеться обирати зимовий одяг для дітей та внуків. Потерпіть до вихідних. Грошей у гаманці стане більше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не витрачайте гроші на потреби інших. Через це вас не почнуть любити більше. Краще вкладайте це у нові навички. Зверніться до послуг репетитора. Не панікуйте, якщо не встигаєте чогось. Відкладіть деякі справи на наступний тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі – фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не женіться за оманливою мрією. Краще добре обдумайте кожне рішення. Цього дня не варто все змінювати, навіть якщо здається, що ваше рішення правильне. На зароблені гроші оновіть посуд у домі. Купіть нові пательню та тарілки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Середина вересня порадує заробітками та успіхами. Не опустіть нагоди покращити матеріальне становище. Можливі запаморочення і слабкість. Тим, хто сидить на дієті, варто збагатити раціон сухофруктами і горіхами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Постійно кудись поспішатимете. Діятимете наосліп, тому ускладните життя собі та іншим. Схаменіться і робіть те, що спланували, а не те, що вирішили в останній момент. Не переплачуйте за продукти та одяг. Беріть участь у розпродажах.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Життя перевірятиме на чесність. Не поширюйте пліток, не беріть чужого. Все хороше і так скоро прийде у ваше життя. Самопочуття залежитиме від того, що і скільки їсте. Краще уникати випічки та солодощів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Мрійте, творіть і дивуйте інших своєю винахідливістю. Використайте цей час для того, аби розпланувати наступний рік. Зараз ви найкраще здатні передбачити майбутнє. Вдалими будуть стоматологічні процедури.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це буде час невдалих домовленостей, безглуздих покупок і спонтанних рішень, які зіпсують стосунки з друзями та коханими. Прислухайтеся до батьків. Вони застережуть від помилок.

Тиждень з 11 по 17 вересня – це час неймовірних новин, які заставлять радіти багатьох. Астрологиня розповіла, життя яких трьох знаків фантастичним чином зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала знаки, які мають усі шанси розбагатіти – гороскоп на 15 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі