понеділок, 11 вересня 2023 22:00

Життя цих трьох знаків фантастичним чином зміниться на краще – гороскоп на 11-17 вересня

Життя цих трьох знаків фантастичним чином зміниться на краще – гороскоп на 11-17 вересня
Найважчу роботу заплануйте на ранок понеділка. Тоді легко знайдете оригінальне вирішення проблем. Фото: pixabay.com

Тиждень з 11 по 17 вересня – час неймовірних новин, які заставлять радіти багатьох. Наберіться терпіння і насолоджуйтеся видовищем. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багатьом важко буде приборкати власну цікавість, тому розпускатимуть плітки, які часто важко буде відрізнити від правди, – говорить астрологиня. – Перевіряйте усе, що почули, перш ніж розповісти комусь іще цю нісенітницю. Найважчу роботу заплануйте на ранок понеділка. Тоді легко знайдете оригінальне вирішення проблем. Швидко вдасться вивчити англійську чи німецьку, якщо звернетеся за допомогою до носіїв мови. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді. Люди швидко розкусять вашу брехню. У вівторок варто купувати нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок. Відмовтеся від цукру та гострих спецій. Життя Овнів, Скорпіонів і Терезів фантастичним чином зміниться на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відкладіть поїздку на заробітки. Нову посаду запропонують у четвер. Це буде робота вашої мрії, за яку гарно платитимуть. У вівторок і п'ятницю прокиньтеся раніше. Найбільш вдало справи підуть до обіду.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Невдало пройдуть кастинги, співбесіди та зміна місця роботи. Потрапите у колектив, де колеги не поважають одне одного. Заробітки навряд чи зростуть, а проблем додасться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це вдалий час для побачень. Багатьом вдасться зустріти свою половинку. Знайомство з батьками коханих перенесіть на неділю. Їм сподобаються ваші обранці.

Рак (22 червня – 22 липня)

Стежте за погодою. Якою вона буде цього тижня, такою виявиться до кінця місяця. Друга половина тижня сприяє людям, які люблять зосереджуватися на роботі. Це час науковців і винахідникам, тих, хто любить вчитися і навчати інших.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме автомобілістам. Вам вдасться відремонтувати авто, за яке не хотілися братися майстри. Вдалими будуть далекі подорожі. Борги повернуть перед вихідними. Вкладайте їх у речі, які покращить ваше життя цієї осені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдалий час, аби подбати про те, що служитиме вам восени і взимку. Заготовляйте дрова, купуйте генератори, замініть вікна. Не варто фарбувати волосся чи робити завивку. Відмовтеся від фармпрепаратів, без яких можна обійтися. Вони даватимуть побічну дію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воздвиження Хреста Господнього: нова дата церковного свята, традиції та заборони

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У вівторок зробіть вакцину від грипу та коронавірусу. У четвер варто зайнятися консервацією і заготовити запаси їжі на зиму. Дешевших цін на овочі годі чекати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це тиждень цікавих знайомств. Серед нових друзів не буде випадкових людей. Ці персони надихатимуть, нагадають вам про конкуренцію та цілі, про які раніше мріяли. Є шанс розширити свій бізнес чи піднятися вище кар'єрними сходами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Запропонують роботу люди, яких ви відверто недолюблюєте. Придивіться уважно до їхніх пропозицій. Перехід до нової компанії цього тижня буде особливо вдалим. Ваші заробітки зростають. Апетит також. Хотітиметься усього та одразу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані чекають від вас не подарунків, а обіймів. Говоріть, як сильно їх любите. У ніч на середу бачитимете віщі сни. У суботу варто йти до перукарів та косметологів. Не можна робити пірсинг і татуювання.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це тиждень мудрих рішень. Добре працюватиме голова. Не бійтеся щось змінювати. Нововведення тільки покращать справи, над якими працюєте не один місяць. Наприкінці тижня фінансова ситуація покращиться. Допоможіть тому, хто опускає руки. Озирніться навколо. Друзі потребують вашої поради і матеріальної підтримки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нарешті отримаєте зелене світло у багатьох справах. Поборіть власні лінощі і працюйте на результат. Заробіток залежатиме від того, наскільки віддастеся робочим справам. Ризикуєте віддалитися у стосунках з коханими. Дошкулятимуть плітки.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на вересень. Вона назвала п'ять знаків зодіаку, які відчують себе улюбленцями долі.

Зараз ви читаєте новину «Життя цих трьох знаків фантастичним чином зміниться на краще – гороскоп на 11-17 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі