понеділок, 16 серпня 2021 15:17

Жодного оверсайзу і прямого крою: як бути стрункішою на фото

Жодного оверсайзу і прямого крою: як бути стрункішою на фото
Дуже повнити на фото можуть оверсайз і прямий крій. Фото: pixabay

Щоб фотосесія вийшла гарною, цілісний образ та одяг багато важать.

Якщо добрати неправильно, то фігура може видаватися гладшою, а то й зіпсувати всю світлину, розповіла стилістка Лайма Рильська в Instagram.

Вона поділилася основними правилами, як мати гарний вигляд в об'єктиві.

Наприклад, піджак варто одягати й застібати, а не накидати на плечі, бо так річ повнить. Не надягати топ / другий шар, який зливається за кольором із волоссям - портретна зона й обличчя перетворюються на пляму. Варто обрати свої відтінки базових кольорів.

Додавати кілограмів на фото можуть оверсайз і прямий крій. Одяг повторює силует, але не обтягує його, тому ним треба "намалювати" силует, а не приховати його. Спущене плече й рукав-реглан роблять силует розпливчастим, створюють відчуття неохайності. Вшивний рукав і невеликі підплічники роблять силует зібранішим, а образ - статусним і експертним.

На два розміри збільшує людину силует кокон, овал, яйцеподібний, прямокутні приталені силуети, вертикальні лінії, V-подібний виріз. Треба формувати, а не драпірувати тіло, навіть якщо великий розмір одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренч досі в тренді. Який обрати для нового сезону

Картатий принт рябить у кадрі. Якщо зуби й білки очей не ідеально білі, сніжно-біла сорочка це підкреслить і зробить їх ще темнішими. Найкращий білий - це відтінок слонової кістки. Великі акцентні прикраси роблять образ виразним і незабутнім.

На шляху до схуднення важливо шукати способи мотивації, щоб працювати невтомно.

Український дизайнер Андре Тан поділився модними порадами. Він назвав перші ознаки того, коли стару річ треба викинути. По-перше, дизайнер порадив звернути увагу на силует і фасон.

Зараз ви читаєте новину «Жодного оверсайзу і прямого крою: як бути стрункішою на фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі