вівторок, 05 червня 2018 17:51

Сенцов написав листа до світових лідерів

Сенцов написав листа до світових лідерів
Попросив допомогти іншим в'язням: Сенцов написав листа до лідерів G7. Фото: Facenews.ua

Політв'язень Кремля Олег Сенцов написав листа лідерам країн "Великої сімки".

Зараз він голодує 23-й день у російській в'язниці. Про звернення заручника до G7 повідомило "Громадське".

Олег закликав лідерів країн не зосереджуватися тільки на ньому в питанні звільнення українських політв'язнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пекельні пейзажі" – священик показав місто, в якому утримують Сенцова

"Шановні панове! Дякую Вам велике за те, що ви і ваші країни робите для України. Нам ще багато належить зробити самим і з вашою допомогою. Наприклад, перемогти в цій гібридної війні з нашим ворогом. З приводу ситуації з українськими політв'язнями, я сподіваюся, що ви щось зможете зробити для вирішення їхніх доль і не будете зосереджуватися на одній особистості, наприклад, мені, а допоможете багатьом. Удачі вам у вашій нелегкій справі! Слава Україні!" – написав він.

Про можливість обміну 23 засуджених в Україні росіян на режисера Олега Сенцова та інших українських громадян у Кремлі не готові говорити. Подібними питаннями займається спеціальна робоча група, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

14 травня Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають у російських в'язницях. Пізніше до нього долучилися Олександр Кольченко та Олександр Шумков.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов написав листа до світових лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі