понеділок, 04 червня 2018 13:50

У Путіна прокоментували можливість обміну Сенцова

У Путіна прокоментували можливість обміну Сенцова
Обмін Сенцова: Кремль дав відповідь. Фото: ТСН

Про можливість обміну 23 засуджених в Україні росіян на режисера Олега Сенцова та інших українських громадян у Кремлі не готові говорити.

Подібними питаннями займається спеціальна робоча група, заявив 4 червня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає російський "Інтерфакс".

"Я не можу відповісти на це ваше запитання. Ви знаєте, що є спеціальна робоча група, яка займається", - заявив він.

За словами Пєскова, цими питаннями займається з української сторони Медведчук.

"Він уже сприяв проведенню низки таких успішних операцій, тому про кого саме йде мова і т.д. - це все вже будуть промовляти фахівці і представники в рамках наявної робочої групи. Поки голослівно нічого сказати вам не можу", - сказав Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російській в'язниці знущаються з Павла Гриба - батько розповів подробиці

Такою була офіційна відповідь на прохання прокоментувати заяву віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко про те, що "Київ готовий передати Росії 23 росіян, засуджених в Україні, в обмін на режисера Олега Сенцова та інших громадян України".

Політв'язень Кремля Олег Сенцов голодує в російській в'язниці під наглядом медиків. Йому роблять підтримуючу терапію - вводять внутрішньовенні ін'єкції.

Олег Сенцов 14 травня оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають в російських в'язницях.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна прокоментували можливість обміну Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі