пʼятниця, 26 березня 2021 13:14

Вартість проїзду в столичних маршрутках злетить - що каже Кличко

Вартість проїзду в столичних маршрутках злетить - що каже Кличко
У Києві дорожчає вартість проїзду у маршрутках приватних перевізників. Фото: "Київ Оперативний"

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на наміри столичних маршрутників підвищити вартість проїзду.

Висловився він під час брифінгу.

"Міська влада останніх 6 років не регулює встановлення тарифів на перевезення в приватних маршрутках. Приватні перевізники готують обґрунтування і попереджають за 7 днів Департамент транспортної інфраструктури КМДА і пасажирів. Обґрунтованість тарифу перевіряють контролювальні органи. Зокрема, Антимонопольний комітет", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кидають каміння і готові розірвати водіїв: роботу маршруток можуть зупинити

Також він знову прокоментував можливе звернення Асоціації перевізників до влади міста офіційно заборонити роботу маршруток.

"Ще раз скажу: це маніпуляція. Приватні маршрутки - це транспорт приватних перевізників. Вони мусять вирішувати, працювати їм чи ні. Я розумію, що зараз всьому бізнесу. Криза зачепила всі його сфери. Але шантажувати людей і міську владу - це неприйнятно", - наголосив Кличко.

З 27 березня вартість проїзду в маршрутках Києва зросте з 8 до 10 грн. Серед причин – карантинні обмеження, через які знизився потік пасажирів у місті, та вартість палива.

Зараз ви читаєте новину «Вартість проїзду в столичних маршрутках злетить - що каже Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі