середа, 24 березня 2021 12:06

Проїзд у київських маршрутках дорожчає: коли, на скільки і які причини

Проїзд у київських маршрутках дорожчає: коли, на скільки і які причини
Проїзд у маршрутках із 27 березня коштуватиме 10 грн. Фото: facebook.com/GSAPMK/photos

Із 27 березня в Києві подорожчає проїзд у маршрутках. Гості столиці й кияни, користуючись цим видом транспорту, платитимуть на 2 грн більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пільговики без обмежень, маршрутки за графіком, електронний квиток: плюси та мінуси реформи громадського транспорту

"Уже цієї суботи приблизно 30-40 відсотків київських маршруток підвищать вартість проїзду. Ті, хто возив пасажирів по 8 гривень, поставлять цінники 10 гривень", – повідомив редакції "Сьогодні" Ігор Мойсеєнко, голова "Асоціації перевізників Києва та Київської області".

"По-перше, ми довго "утримували" ціни. По-друге, вартість палива на заправках - ви самі бачите, і це основна складова подорожчання", - зазначив він у коментарі "Обозревателю".

Він додав, що ще одна причина - це карантинні обмеження, через які знизився потік пасажирів у Києві.

У Києві не зупинятимуть роботу громадського транспорту - наземного та метрополітену. Натомість він працюватиме із суворим дотриманням протиепідемічних норм. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у київських маршрутках дорожчає: коли, на скільки і які причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі