середа, 11 листопада 2020 18:30

У всіх столичних школах запрацюють електронні щоденники

У всіх столичних школах запрацюють електронні щоденники
Наступного року столичні школи повністю перейдуть на роботу в електронному класному журналі. Фото: Reuters

З 2021 року в усіх школах Києва запровадять електронні класні журнали та щоденники.

Під час дистанційної роботи такі нововведення використовували 64% шкіл. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

"Уже наступного року столичні школи повністю перейдуть на роботу в електронному класному журналі – паперові версії більше не знадобляться", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що з 1 вересня майже всі 1-4 класи перейшли на роботу в системі "Електронний класний журнал". Однак для переходу всіх класів на такий формат роботи необхідно забезпечити підключення до інтернету в кожній школі та в кожному кабінеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти не повинні гаяти час: для школярів готують нову заборону

"У період дистанційного навчання електронні журнали та щоденники використовували 64% закладів загальної середньої освіти міста. Проте, крім ведення електронного журналу, вчителі були зобов'язані вести і паперовий варіант журналу", - йдеться в повідомленні.

Ефективність закриття шкіл у боротьбі з пандемією коронавірусу оцінила ВООЗ. Організація вважає цей метод малоефективним, заявив регіональний директор європейського відділення Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге.

Зараз ви читаєте новину «У всіх столичних школах запрацюють електронні щоденники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі