середа, 15 грудня 2010 09:39

У Попова пообіцяли, що кияни більше не падатимуть в окріп

У Попова пообіцяли, що кияни більше не падатимуть в окріп

Уже наступного року у столиці замінять найбільш проблемні ділянки тепломереж, які можуть становити загрозу для місцевих мешканців.

Про це у вівторок заявив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, коментуючи ситуацію, коли чоловік обварився у пробоїні теплотраси.

"Уже у наступному році ми вирішимо питання проблемних аварійних ділянок теплових мереж, які можуть загрожувати життю та здоров'ю киян", - зазначив чиновник.

Він наголосив, що причиною виникнення таких надзвичайних ситуацій є зношеність бітумно-перелітних труб, яких у місті прокладено понад 100 км.

"Ми вже розробили програму із заміни мереж міста. Упродовж трьох років плануємо замінити їх на попередньо ізольовані сучасні труби", - додав Мазурчак.

Він відзначив, що наразі на місці жахливої події ведуться ремонті роботи та додав, що доручив "Київенерго" прискорити роботу з пошуку таких аварійних ділянок на бітумно-перелітних трубах та попереджувати наслідки таких аварій.

Як відомо, 14 грудня на вулиці Сагайдачного, 12 стався порив теплотраси. В утворену промоїну провалився автомобіль разом з водієм, який отримав опіки 70% тіла.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Попова пообіцяли, що кияни більше не падатимуть в окріп ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі