понеділок, 01 листопада 2010 20:13

У Черновецького пообіцяли розібратися з собаками, які кусають киян

У Черновецького пообіцяли розібратися з собаками, які кусають киян
Столична влада розробляє нову концепцію поводження з бездомними тваринами.

Про це сказав заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

"Вже проведено декілька зустрічей з представниками громадських зоозахисних організацій столиці. Враховуючи результати цих переговорів, ми взялися за розробку нової вдосконаленої схеми поводження з безпритульними тваринами, яка передбачає вилов, стерилізацію, утримання тварин", - сказав заступник мера.

За його словами, коли концепція буде готова, її винесуть на обговорення з киянами і зоозахисниками у режимі громадських слухань, після чого буде прийнято спільне рішення.

Водночас, заступник голови КМДА підкреслив, що столична влада вживатиме дієві заходи, аби випадки нападів бездомних тварин на киян більше не повторювалися. Зокрема, буде активізована робота профільних міських служб і ЖЕКів.

Як повідомлялося, київська влада прийняла рішення про будівництво на території більшості районів столиці притулків для тимчасового утримання бездомних тварин після стерилізації.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького пообіцяли розібратися з собаками, які кусають киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі