середа, 20 жовтня 2010 12:50

На Андріївському узвозі на жінку напала зграя собак

На Андріївському узвозі на жінку напала зграя собак

На 25-річну киянку Ольгу Григор'єву напала зграя диких собак. Це сталось 16 жовтня на Андріївському узвозі біля пам'ятника Проні Прокоповні.

"Це було вдень. Піднімалась угору, помітила, що багато собак. На хвилинку зупинилась аби покласти фотоапарат у сумку. Тоді вони на мене кинулись. А потім відразу втекли. Навколо не було жодної людини", - розповіла Ольга.

Жінка була в джинсах. Відчула, що через штани один з псів укусив ногу. В той же день звернулась до травмпункту. Там промили рану і зробили щеплення. Потім направили до радіолога у Солом'янський район за місцем проживання.

"Він сказав, що лікування не потрібне. Запевнив, що в центрі Києва собаки зі сказом не виживуть. Найстрашніше, що аналізи можуть не показати в мене цієї хвороби. Я вже три дні на нервах, бо від цього наслідки жахливі, людина потім помирає. Жодне лікування не допоможе", - каже жінка.

Її попередили, що інформацію передадуть до санепідемстанції, ті мають з нею зв'язатись.

"Поки ніхто не телефонував. Якщо захочуть, аби я впізнала собаку, яка вкусила, цього не зможу зробити. Не запам'ятала, бо на Андріївському в той день їх було дуже багато. Якщо скажена тварина вкусить за голову або руку, симптоми з'являться відразу, а з ногою можуть тільки через півроку проявитись. Не знаю, скільки мені ще боятись", - нервує постраждала.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Андріївському узвозі на жінку напала зграя собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі