четвер, 20 серпня 2020 10:39

Під Києвом зникли жінка та її неповнолітні діти
3

У селі Світильня Броварського району Київської області зникла 24-річна Аліна Созанська та двоє неповнолітніх дітей жінки - 5-річна Анастасія Созанська та 2-річний Михайло Созанський.

18 серпня, об 11:00, вони пішли з місця проживання та досі не повернулися. Місцеперебування їхнє невідоме, на зв'язок із рідними не виходять.

Про це повідомила Служба розшуку дітей Київської області.

Фото: ГУНП в Київській області

Зникла Аліна на вигляд 25 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся пряме, середньої довжини, фарбоване в коричневий колір, очі сіро-зелені. Одягнута в сукню червоного кольору та текстильні мокасини білого кольору з квітковим малюнком.

Зникла Анастасія на вигляд 6 років, зріст 116 см, середньої статури, волосся пряме, русяве, середньої довжини, очі карі. Одягнута у футболку рожевого кольору та трикотажні бриджі синього кольору.

Зниклий Михайло на вигляд 2 років, зріст 90 см, середньої статури, волосся пряме, коротке, русяве, очі карі. Одягнутий у футболку синього кольору та трикотажні шорти синього кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують вагітну, яка покинула на ринку маленького сина

Усі можуть бути в іншому одязі.

За наявності будь-якої інформації щодо можливого місцеперебування жінки та дітей телефонувати за номером спецлінії поліції 102.

У місті Вишневе Київської області зникла 16-річна Аліна Галат та її 1,5-місячний син Артем. 17 серпня, близько 18-ї, вона вийшла з сином на прогулянку і не повернулася. На зв'язок із рідними не виходить.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом зникли жінка та її неповнолітні діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі