пʼятниця, 25 березня 2022 14:05

Назвали найзапекліші точки Київщини

На Київщині протягом 24 березня російські окупанти понад 30 разів обстрілювали житлові масиви та соціальну інфраструктуру.

Особливо потерпає від дій ворога Бучанський район, повідомила у п'ятницю Київська обласна військова адміністрація. Селища Клавдієво-Тарасове, Северинівка, Березівка та Миколаївка перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

"Водночас на жодному з напрямків Київщини противнику не вдалося досягти успіху. Радіаційна ситуація стабільна. Білоцерківський, Бориспільський та Обухівський райони ще ніч протрималися без обстрілів. Найзапекліші точки — Буча, Ірпінь, Гостомель, Макарів, села Немішаївської громади", - заявив очільник КОВА Олександр Павлюк у Telegram.

Найбільших руйнувань унаслідок обстрілів зазнали в Бучанському (Ірпінська, Бучанська, Макарівська, Бородянська, Дмитрівська громади), Фастівському (село Ясногородка), Броварському (Великодимерська громада) та Вишгородському районах (Димерська, Іванківська громади).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС розповіли, де точилися ключові бої цієї ночі

У Бородянській, Дмитрівській Бучанській та Гостомельській громадах відбувається переміщення ворога. Він окопався у Бучанській та Немішаївській громадах. У Баришівській, Калитянській, Великодимерській та Калинівській громадах Броварського району також стоїть техніка росіян.

На Житомирській трасі, в Ірпені та Гостомелі тривають запеклі бої. Славутич повністю ізольований. Ворог зараз за 1,5 км від міста.

Автор: t.me/kyivoda
  Ситуація на Київщині
Ситуація на Київщині

24 березня близько 20:00 в селі Калинівка Фастівського району внаслідок ракетного удару спалахнула нафтобаза.

У Калинівці Фастівського району Київщини російські окупанти продовжують обстрілювати вулиці. Внаслідок атак ворога постраждали троє людей, є загиблі.

Українські військові повністю звільнили селище міського типу Макарів Бучанського району Київської області. Українські захисники вже вивісили в Макарові великий прапор нашої держави.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найзапекліші точки Київщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі