середа, 11 грудня 2013 23:30

На Майдані готуються до чергового штурму силовиків

На Майдані готуються до чергового штурму силовиків
Фото: tsn.ua

У четвер, приблизно о 2:00 ночі може початися черговий штурм Євромайдану.

Про це повідомили зі сцени на Майдані Незалежності. За словами організаторів, сьогодні вночі можуть бути вчинені провокації. Зокрема, силовиків можуть перевдягнути у цивільне. Читайте також:

Штурм не зіпсував Євромайдану настрій: люди хвацько будують "правильні" барикади. Цю інформацію підтвердив також Віталій Кличко в середу ввечері. Але він також додав, що ніякі провокації не зможуть розігнати демонстрантів.

"Я впевнений в тому, що сьогодні також будуть провокації, будуть робити все, щоб витиснути нас, але нас набагато більше і всіх українців з України не витиснути", - сказав Кличко.

Водночас, в центр Києва починають потрохи стягувати силовиків. Як повідомляє кореспондент УНІАН, на часі вулиця Лютеранська забита бійцями у формі ВВ. До того ж, всі вони стоять в масках. Також повідомляється, що 16 автобусів силовиків поїхало від Лютеранської в бік Шовковичної.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр України Микола Азаров запевнив що силового розгону Майдану в Києві не буде. Він також попросив громадян не провокувати силовиків на зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані готуються до чергового штурму силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі