вівторок, 19 квітня 2011 17:42

Кличко розповів, що робити Києву після Довгого

Кличко розповів, що робити Києву після Довгого

"Самозвільнення" з посади секретаря Київради Олеся Довгого – це відверте знущання з киян, а призначення нового секретаря не вирішить проблеми столиці. Тому у Києві необхідно провести дострокові вибори.

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, коментуючи останні події у Київській міській раді.

За словами політика, Довгий написав заяву про звільнення лише після того, як його діяльністю зацікавилися правоохоронні органи.

"І ця людина ще має нахабство розповідати про те, як він перетворив Київраду на майданчик для публічної та професійної господарської дискусії! "Господарська дискусія" зводилася до банального дерибану землі, про який пан Довгий чомусь не згадав у своїй полум'яній промові", – наголосив Кличко.

"Якщо вже Довгий узявся бути "гарним хлопчиком", наступним його кроком мав би стати не тільки вихід з фракції Блоку Черновецького, але й складання з себе депутатських повноважень. Якщо Довгий та більшість, яка існувала за його "диригентства", уникнуть відповідальності за свої вчинки сьогодні, завтра вони ж – але вже під іншими прапорами та з іншими корупційними схемами – продовжать руйнувати місто", – вважає політик.

На думку Кличка, єдиним виходом з цієї ситуації є проведення дострокових виборів депутатів Київради і міського голови.

"Будь-який новопризначений секретар матиме проблеми із більшістю Черновецького, яка продовжує "заправляти" у Київраді, тому столиці потрібні вибори", – резюмував лідер "УДАРу".

Нагадаємо, секретар Київради Олесь Довгий подав у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, що робити Києву після Довгого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі