вівторок, 19 квітня 2011 07:21

Олесь Довгий таки звільнився

Олесь Довгий таки звільнився
Олесь Довгий

У понеділок близько 20.00 секретар Київради Олесь Довгий написав заяву про відставку.

Про це пише Сегодня з посиланням на самого Довгого.

"Я зареєстрував заяву. Попросив у своєї фракції її підтримати. Також попрошу всіх депутатів, щоб її підтримали, тому що голосів однаково немає. Мотивацію цього я скажу завтра (у вівторок - ред.). Я проінформував про це своїх колег і Леоніда Михайловича (Черновецького). Я попросив їх мене зрозуміти", - резюмував секретар Київради.

Раніше повідомлялося, що 14 квітня Довгий вже написав заяву про відставку. Однак сам Довгий цю інформацію спростував.

Після публікації повідомлення про те, що заява зареєстрована, Довгий знову це спростував, після чого все-таки підтвердив.

Київська міська рада вже робила спробу підтримати пропозицію про висловлення недовіри Олесю Довгому. Проте голосів не вистачило. Про необхідність зміни керівництва Київради і переформатування більшості заявляв глава КМДА Олександр Попов.

У свою чергу Інтерфакс-Україна пише, що Олесь Довгий проігнорував виклик і не з'явився в понеділок на допит в Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Як повідомило джерело, його повторно викликали на допит на середу, 20 квітня.

При цьому співрозмовник агенства не зміг уточнити, в якості кого і в якій справі він викликаний на допит, заявивши лише, що справа стосується зловживань у Київраді.

Олесь Довгий став депутатом Київської міськради на виборах навесні 2006-го, пройшов під № 3 виборчого списку Блоку Леоніда Черновецького. Увійшов до депутатської фракції імені нового столичного мера Л. Черновецького. Чинною на той період промерською депутатською більшістю був обраний заступником голови Київської міської ради - секретарем Київради.

На дострокових виборах столичної міської влади 2008 року Довгий знову став депутатом Київради від Блоку Леоніда Черновецького і очолив законодавчий орган столиці.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий таки звільнився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі