пʼятниця, 15 лютого 2013 16:53

Київський крематорій повідомив про атаку рейдерів

Київський крематорій повідомив про атаку рейдерів
Фото: bagnet.org

14-15 лютого 2013 колектив Київського крематорію пікетував прокуратуру м. Києва з вимогою зупинити окремих керівників Київської міської держадміністрації, які "по понятіям", нехтуючи законами України, здійснюють рейдерське захоплення підприємства, повідомляє Багнет.

Колектив Київського крематорію обурений діями чиновників КМДА, які незаконно розірвали контракт з керівником КП "Київський крематорій" Віталієм Христенко, порушивши визначення Голосіївського районного суду м. Києва від 4 лютого 2013 З неофіційних джерел стало відомо, що перший заступник голови КМДА Мазурчак А. В. хоче "передати" посаду директора Київського крематорію "своїй людині". Одні джерела стверджують, що це син ділового партнера і однокласника Мазурчака, інші про те, що це - його племінник.

Оскільки нічого протизаконного в Київському крематорії перевіряючі так і не знайшли, "зацікавлені" чиновники пішли на порушення закону і без пояснення причин розірвали контракт з Христенком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніна Москаленко програла апеляційний суд щодо рейдерського захоплення її житла

Колектив Київського крематорію неодноразово звертався до київського міського голови та до голови КМДА з проханням роз'яснити ситуацію, яка склалася у зв'язку з розірванням контракту з В.Христенко. Проте до цих пір колектив підприємства так і не отримав вмотивованої відповіді.

Зарплата співробітників КП за час керівництва Христенка зросла вдвічі, з року в рік підприємство збільшувало бюджетні відрахування. Саме ВХристенко доклав всіх зусиль, щоб працівники крематорію мали найвищі соціальні гарантії, що вкрай важливо, враховуючи специфіку такого складного з точки зору психологічної та емоційного навантаження підприємства.

Колектив залишає за собою право проведення страйкових акцій і продовження пікетування органів прокуратури та міської адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Київський крематорій повідомив про атаку рейдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі