четвер, 02 вересня 2021 11:19

У Києві підготували дійство, яке докорінно змінить уявлення про злочини комуністів проти українців

У Києві підготували дійство, яке докорінно змінить уявлення про злочини комуністів проти українців
7 вересня пройде міжнародний форум "Голодомори: пам'ятаємо, вшановуємо". Фото: holodomormuseum.org.ua

7 вересня в Києві відбудеться міжнародний форум "Голодомори: пам'ятаємо, вшановуємо".

"Це захід докорінно змінить уявлення про злочини комуністичного тоталітарного режиму проти української нації. Форум розпочнеться о 12:00 в Будинку профспілок України", - ідеться в повідомленні пресслужби Національного музею Голодомору-геноциду.

У форумі візьмуть участь високопосадовці, представники міжнародних, громадських, політичних організацій, наукової спільноти, лідери громадської думки.

Форум має на меті актуалізувати обговорення в українському суспільстві й міжнародній спільноті тему Голодомору 1932–1933 років, масових штучних голодів 1921–1923 років та 1946–1947 рр., об'єднати людей задля поширення правди про злочин проти українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британка знайшла на горищі листи з інформацією про Голодомор

Під час форуму відбудуться панельні дискусії - "Голодомор-геноцид і масові штучні голоди 1921–1923 років, 1946–1947 років як найбільші злочини комуністичного тоталітарного режиму: наукові дослідження" та "Голодомор-геноцид і масові штучні голоди 1921–1923 років, 1946–1947 років як найбільші злочини комуністичного тоталітарного режиму: суспільні конотації".

У Музеї Голодомору в Києві створили аудіогід 33 мовами світу. Це рекорд України. Міжнародний проєкт "Аудіогід для кожного" Національний музей Голодомору-геноциду запустив у липні 2019-го. Передбачав переклад тексту оглядової екскурсії 33 мовами світу для розміщення інформації на аудіогідах.

Зараз ви читаєте новину «У Києві підготували дійство, яке докорінно змінить уявлення про злочини комуністів проти українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі