четвер, 29 червня 2017 13:20

Вчені назвали три найнебезпечніші професії для жінок

Вчені назвали три найнебезпечніші професії для жінок
Професія вчительки є найнебезпечнішою для жінок Фото: careerist.ru

Для жінок небезпечними є не тільки професії, які потребують важкої фізичної сили. Виявилося, є ряд спеціальностей, котрі для них теж дуже шкідливі.

Найнебезпечнішою жіночою професією є робота вчительки. Там вона постійно напружує горло, що призводить до ангіни, ларингіту та їхніх ускладнень. Ця професія дуже нервова, тож залишає відбиток на нервовій системі жінки.

Про це пише видання cosmo.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкорисніший продукт для мозку

На другому місці професія стюардеси. Постійна зміна часових поясів згубно вливає на жіноче здоров'я. Ну, і ця професія також згубно впливає на нервову систему.

І на 3 місці професія продавця-консультанта. На цій посаді жінки піддають високому ризику ноги. Тож у цьому випадку у жінок є загроза виникнення варикозу на ранніх стадіях.

Іспанські вчені виявили зв'язок між місяцем народження людини і її майбутніми проблемами зі здоров'ям. Дослідження показало, що аспекти здоров'я матері під час вагітності і перший рік життя дитини роблять значний вплив на організм людини.

Час народження впливає на різні чинники - ультрафіолетові промені, вітамін D, температури, сезонні віруси і алергії, які впливають на розвиток матки і плоду, що знаходиться в ній.

Зараз ви читаєте новину «Вчені назвали три найнебезпечніші професії для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі