неділя, 05 вересня 2021 00:20

В Україну зі США доставили гуманітарний вантаж з ліками проти Covid-19

В Україну зі США доставили гуманітарний вантаж з ліками проти Covid-19
Вантаж містить 60 тисяч флаконів лікарських препаратів. Фото: Facebook

В Україну зі США доставили гуманітарний вантаж з ліками, які було призначено для лікування коронавірусу. Препарати надала американська благодійна організація Direct Relief. Про це повідомляє посольство України в США у Facebook.

"Вантаж складається з інноваційних лікарських препаратів Bamlanivimab і Etesevimab, які використовують проти COVID-19. Загальна вартість вантажу 20 млн доларів. Ліки рекомендовано для пацієнтів з легким і середнім ступенем тяжкості коронавірусної хвороби, особливо за наявності ризику переходу у важку форму", - йдеться в повідомленні.

Вантаж містить 60 тисяч флаконів лікарських препаратів. Медпрепарати пройдуть розмитнення, і їх розвезуть по регіонах України. Розподіл ліків координується Міністерством охорони здоров'я України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розриває контракт на поставку Covid-вакцин з Індії

29 серпня в Україну завезли вакцину Pfizer-BioNTech зі Сполучених Штатів Америки. Партію 188 370 доз допоміг доставити Дитячий фонд ООН - ЮНІСЕФ.

Зараз ви читаєте новину «В Україну зі США доставили гуманітарний вантаж з ліками проти Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі