понеділок, 05 лютого 2024 09:09

Що робити, якщо не встигаєте поснідати: ключове правило

Що робити, якщо не встигаєте поснідати: ключове правило
Порада тим, хто не встигає поснідати Фото: pinterest

Сніданок – перший прийом їжі, пропускати який не рекомендується. На це є свої причини.

Після тривалого голодування організм відчуває дефіцит калорій і уповільнює метаболізм.

Корисні сніданки – це дуже важливо для організму, але варто знати, що робити, якщо немає часу поїсти. Думки експертів зібрала Gazeta.ua.

Якщо не встигаєте поснідати: що робити

Причини можуть бути різні: проспав, погане самопочуття, немає потрібних продуктів. Вихід із ситуації є завжди. Замінити прийом їжі можна вітамінними добавками. Вони наповнять організм енергією, вітамінами і мінералами.

Вибирати добавку потрібно в залежності від того, чого не вистачає вашому організму. Їх можна приймати і під час повноцінного сніданку для відновлення балансу речовин. Варіанти корисних сніданків не завжди бюджетні. Наприклад, не кожен дозволить собі купити червону рибу, але в ній міститься велика кількість Омега 3-6-9, які просто необхідні для шкіри, волосся, зору. Корисний сніданок для жінок не може обійтися без жирів, адже це запорука їхнього здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданок у ліжку - не романтика: чому від цієї звички радять позбутися

Снідати одними кашами та фруктами не варто, адже білок дуже важливий для нашого організму. При нестачі м'язи втрачають тонус, а тіло стає в'ялим і непривабливим, з'являються проблеми зі шкірою.

Якщо розумієте, що не можете вжити норму білка на сніданок, доберіть його за допомогою протеїну. Для зручності можете придбати разові порції. Їх можна брати з собою на роботу або прогулянку. Вживати протеїн можна не тільки на сніданок, а й на перекус і навіть вечерю.

Здоровий і збалансований сніданок вранці може принести величезну користь вашому здоров'ю. Це тому, що сніданок - це більше, ніж їжа. Це каталізатор, який запускає ваш метаболізм і підтримує здоров'я тіла та розуму.

Пропуск сніданку призводить до втрати важливих поживних речовин. Тому важливо розуміти потенційну шкоду від пропуску сніданку для вашого організму. Дієтологи розповіли, що станеться з вашим тілом, якщо ви будете систематично пропускати сніданок.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, якщо не встигаєте поснідати: ключове правило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі