середа, 25 вересня 2024 10:52

Який овоч осені допоможе посилити лібідо та покращити стосунки

Який овоч осені допоможе посилити лібідо та покращити стосунки
Для жінок та чоловіків: який осінній овоч треба їсти, щоб підсилити сексуальне бажання Фото: pinterest

Всі овочі та фрукти корисні для нашого організму.

Проте кожен має свій особливий склад і містить нутрієнти, що особливо позитивно впливають на ту чи іншу функцію організму.

Якщо морква сприяє поліпшенню зору, капуста та зелень багаті на фітоестрогени, що корисні для жіночого здоров'я, то буряк може похвалитися не лише своїм благотворним ефектом на функцію кишківника. Серед його численних корисних властивостей є й покращення лібідо як у жінок, так і у чоловіків.

"Ще за часів стародавніх римлян буряк використовувався як афродизіак. Механізм роботи у нього такий же, як і у сучасних таблеток. Ліки для покращення потенції та підняття лібідо провокують виділення оксиду азоту та розширення кровоносних судин. Буряк багатий природними нітратами, які забезпечують той самий ефект", - пояснює британський дієтолог Майкл Мослі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять продуктів, які миттєво підвищують сексуальне бажання

Також завдяки впливу на кровоносні судини буряк допомагає зменшити тиск. Це підтвердили наукові дослідження.

Як їсти буряк для покращення лібідо

Для вираженого впливу на самопочуття буряки потрібно їсти систематично: найкраще - у сирому вигляді. Наприклад, приготовані по-корейськи або робити буряковий сік.

Оргазми можуть стати сильнішими, тривалішими та ряснішими, ніж зараз. Ключ до яскравіших відчуттів шукайте на своїй кухні.

Яйця - це не просто повноцінний білок. Вони повністю підвищують ваші шанси отримати приголомшливий оргазм. Білок дає тривалу енергію. По-друге, яйця містять природну хімічну речовину під назвою холін, яка викликає вироблення оксиду азоту, посилюючи приплив крові до пеніса та клітора.

Зараз ви читаєте новину «Який овоч осені допоможе посилити лібідо та покращити стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі