субота, 02 грудня 2023 21:16

Як зробити целюліт менш помітним: поради дієтолога

Як зробити целюліт менш помітним: поради дієтолога
Щоб приховати прояви целюліту варто виключити з раціону жирну їжу та додати більше фруктів і овочів. Фото: instagram.com/dietolog.fus

Кожна друга жінка зіштовхується з целюлітом.

Дієтолог Світлана Фус каже, що побороти цю проблему просто. Головне - дотримуватися усіх правил. Лікарка назвала три основні рекомендації, які допоможуть приховати прояви целюліту.

Перегляньте своє харчування

Вживайте їжу 3-4 рази на день та пийте достатню кількість води. ⁣⁣Скоротіть або виключіть з раціону солодощі, газовані напої, солі, білий хліб, сигарети, надмірну кількості алкоголю та кави, жирну їжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість переваг насіння чіа, яке має бути у раціоні кожного

Додайте до раціону здорові продукти

Вживайте більше овочів та фруктів, продуктів, які багаті на вітамін С. Крім цього їжте білок рослинного та тваринного походження - яйця, птицю, м'ясо, бобові, злакові та здорові жири - рибу, насіння гарбуза, горіхи.

Масаж

Робіть сухий масаж, носіть вільний одяг та займайтеся спортом.

Щоб почати процес схуднення, важливо до нього підготуватись. З холодильника треба прибрати усе шкідливе або сховати подалі від очей, а заповнити дійсно потрібними продуктами, які ідеальні для схуднення. Насіння чіа, льону, коноплі і кунжуту повинні бути вашими улюбленими.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити целюліт менш помітним: поради дієтолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі