понеділок, 01 липня 2013 00:00

Знаходьте час для ранкової пробіжки

Медичний гороскоп на липень

01 Підвищується небезпека аварій у побуті та на виробництві. Будьте уважні з вогненебезпечними матеріалами. Гостро реагуватимете на зміни погоди. Болітиме голова. Уникайте стресів.

 

02-03 Загостриться фарингіт. Бережіть голосові зв'язки. Операцію на горлі відкладіть. Лікуйте безпліддя.

 

04-06 Загострюються хвороби легень. Цього дня паління надто небезпечне. Хворим на астму слід поберегтися. Не носіть тяжкого. Вразливі кисті рук. Можливі вивихи та розтягнення зв'язок. Більше ходіть.

 

07-08 Молодик. Утримайтеся від надмірних навантажень. Не допускайте зневоднення. Підвищується ламкість судин.

 

09-11 Зміцнюйте нервову систему. Частіше робіть перерви в роботі. Повноцінно відпочиньте після роботи, побережіть серце. Підбирайте окуляри.

 

12-13 Уповільнюється робота кишок. Можливі закрепи. Не перевантажуйте шлунок. Особливого догляду потребуватимуть лежачі хворі. Проведіть профілактику пролежнів.

 

14-16 Загостряться урологічні недуги. Утримуйтеся від алкоголю. Відкладіть косметичні операції. Час позбутися вугрів.

 

17-18 Підвищується здатність організму до зачаття. Час лікувати хвороби дихальних шляхів. Можна розпочати заґартування.

 

19-20 Розвивайте гнучкість суглобів. Знаходьте час для ранкової пробіжки. Погіршується відтік жовчі. Знижуйте навантаження на печінку. Їжте більше овочів. Обмежте медикаменти.

 

21-22 Повня. Остерігайтеся падінь. Не займайтеся важкою фізичною працею. Почастішають переломи кісток. Травми супроводжуватимуться кровотечею. Розпочніть лікування гастриту.

 

23-24 Подбайте про повноцінний відтік крові з вен. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Частіше турбуватимуть судоми. Пам'ятайте про це в басейні. Потренуйтеся на велотренажері.

 

25-26 Не переохолоджуйте ступні ніг. Не сідайте на холодне. Загостряться цистит і запальні хвороби статевих органів. Перегляньте харчування. Відмовтеся від солодкого і здоби.

 

27-28 Надто гостро сприймаються запахи. Уникайте тривалого перебування в задушливих приміщеннях. Увечері може боліти голова. Час кинути палити. Кровоточитимуть ясна. Займіться профілактикою парадонтозу.

 

29-31 Не їжте спецій, що подразнюють слизову шлунка. Не провокуйте виразкову хворобу. Операції на горлі відкладіть. Не робіть корекції зору. Час лікувати статеві органи.

Зараз ви читаєте новину «Знаходьте час для ранкової пробіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі