пʼятниця, 28 жовтня 2011 00:00

Турбуватимуть тривожні сни та мігрені

Медичний гороскоп на листопад

01 Збільшується ламкість нігтів. Захищайте руки від побутової хімії. Робіть увечері сольові ванночки, маски для обличчя. Не йдіть до перукарні, не фарбуйте волосся. Прискорюється старіння шкіри.

02–03 Зачекайте з хірургічними операціями. Організм погано реагуватиме на наркоз. Є небезпека отруєння парами бензину чи фарби. Уникайте пасивного куріння, більше будьте на свіжому повітрі.

04–06 Зберігайте внутрішню рівновагу. Уваги потребує ендокринна система. Без крайньої потреби не вживайте гормональних препаратів. Турбуватимуть тривожні сни. Приймайте ввечері заспокійливі ванни.

07–08 Тіло потребуватиме руху. Проводьте вільний час у тренажерній залі, басейні, на стадіоні. Розпочніть курс масажу. Відновлення рухливості кінцівок буде вдале. Остерігайтеся травмування голови. Можливі внутрішні крововиливи.

09–11 Місяць уповні. Бережіть горло, не пийте напоїв з холодильника. Можна захворіти на ангіну. Можливе погіршення слуху. Робити операції в області горла не варто. Сприяйте виведенню солей із шийних відділів хребта.

12–13 Частіше розправляйте плечі, дихайте глибоко. Не працюйте довго у задушливих приміщеннях. Зволожуйте повітря у кімнаті. Турбуватиме сухий кашель. Робіть інгаляції, провокуйте виділення мокроти.

14–16 Потурбуйтеся про повноцінне харчування. Хворим на виразку шлунка слід дотримуватися дієти. Зробіть профілактику карієсу. Не допускайте зневоднення організму.

17–18 Поставлені у ці дні діагнози бажано перевірити. Є висока ймовірність помилки лікарів. Різко коливатиметься артеріальний тиск. Не допускайте нападу стенокардії, уникайте стресових ситуацій.

19–20 Уповільнюється перистальтика кишок, ускладнюється процес перетравлення їжі. Спостерігатимуться симптоми дисбактеріозу. Запобігайте закрепам. Поранення супроводжуватиме сильна кровотеча.

21–22 Найбільш вразливими будуть нирки. Можлива поява набряків. Слідкуйте за вчасним виведенням рідини з організму. Відмовтеся від алкоголю. Важкі дні для хворих на мігрень.

23–24 Є небезпека зараження інфекцією, що передається статевим шляхом. Відкладіть похід до гінеколога. Робити аборти у ці дні не варто. Збільшиться кількість харчових отруєнь. Ліки частіше матимуть побічні ефекти.

25–26 Посильте догляд за тілом, сходіть у сауну. Підтримки потребуватиме печінка. Не їжте надто гострих та смажених страв. Не зловживайте ліками. Кров очищуватиметься повільно.

27–28 Погіршиться самопочуття хворих на дискінезію жовчогінних шляхів. Ускладнюється відтік жовчі. Необхідне полегшене харчування. Пийте більше чистої води.

29–30 Бережіть очі від травмування. У хворих на грип може знизитися зір. Пильнуйте під час тренувань. Остерігайтеся вивихів тазостегнового суглоба. Не розтягуйте зв'язки.

Зараз ви читаєте новину «Турбуватимуть тривожні сни та мігрені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі